2015-03-19

Tre punkter om sömn.

1. Det där med att om två personer konverserar och den ena personen viskar så börjar den andra personen viska tillbaka per automatik stämmer inte när en kommunicerar med en tvååring. Hen börjar istället typ skrikskratta inom en radie av asnära från Bullens öra.
2. Följande händelse: Bullen sover äntligen i sin säng efter en maratonsession av övertrötthet och alla sövartricks i boken, då en hör en välbekant röst från sovrummet:
– Åh äntligen! Lillebror är vaken! Som jag har saknat henne (jaja pronomen är inte så centralt i ordförrådet ännu)!
– Kan det ha något att göra med att du gick in och väckte din lillebror? KANSKE!?!?
3. Fast svårväckt är han ju inte exakt. Till exempel hoppade han till lika klarvaket som om en blåval hade kraschlandat bredvid honom i spjälisen av följande ljud: katt river ner en pocketbok i en hög av supermjuka handdukar. Alltså hallå dramaqueen! Det lät typ inget? Som en ström av luft som pressades ur luftfickor på platsen där boken landade möjligtvis.
Jaha. Kul jul. Sover bebisen nu då?
zzz1

0

Kommentera

Har en lättväckt tjej här också, känner mig lite lurad. Trodde inte såhär små barn kunde vara lättväckta??

Sandra

Hoho, har den världsagulliga plutten fått nåt namn än?

M

Åh igenkänningsfaktorn är hög! Hur kan man vakna av 1, att man själv pruttar 2, att ens pappa drar ett djupt andetag eller 3, att ens mammas mage kurrar?! Kom igen liksom! Vänj dig, livet är fullt av störigare ljud än så!

Johanna

Haha! :’)
”Jag ska bara kolla om lillebror är vaken!!!!” säger (skriker) vår snart 3-åring medan hon stövlar in i sovrummet där lillebror sover (sov)… ”Han var vaken mamma!!!” Nääää, säger du det?!? :):):):)

Julia

Bärsele? Funkar antagligen inte på alla bebisar men vår sover tre timmar i taget i selen men aldrig längre än 20min i sängen (eller vagnen). Man kan ju tom göra grejer som låter omkring bebisen om den är i bärselens mysighet. Vaknar till kanske, men somnar om igen. GULD!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.