2020-05-09

Topp 3 vegetariska halvfabrikat.

Fellow vad-blir-det-för-mat-ovänner! Vilsna själar i vareviga dags återkommande strid! Det här inlägget är till er.

Vegetarisk mat som ska imitera kött blir ju sällan särskilt bra, det är en rätt popular opinion. Men, här i det här inlägget presenterar jag undantagen. HÄNG MED!

3. ICA Gott liv – rökt chorizo

Ens lärare ville ofta att man skulle lära sig saker som ett rinnande vatten. De skulle kunna väcka en mitt i natten och så skulle man kunna svara på vad alltifrån 8 gånger 8 till vad täckningsbidrag är. Det kan jag inte. Det jag kan säga är vilken den bästa vegetariska korven är. Det är den här.

Jag har säkert smakat 20 olika vegetariska korvar i mitt liv och jag är 100% säker på min sak. Ät i bröd, grillad över en öppen eld i skogsbrynet eller gör en korvwok, vettja.

2. Anamma formbar färs

Denna lilla vän har revolutionerat livet för vegetarianer, det skulle jag våga påstå. Möjligheterna! Oändliga! Fetaostbiffar, köttbullar med gräddsås, cevapčići, rullader.

1. Fish-ish-pinnar, Ica

Att Ica skulle vara så bra på vegetariska halv(hel?)fabrikat! Att så få vegetariska fisksubstitut överhuvudtaget existerar!

Stek med lite citron och ät ungefär som serveringsförslaget: i bröd (kanske pita?), med tomater, bladspenat, rödlök, vitlökssås och feta. En gång tänkte jag att jag skulle göra ett Twitterkonto som bara postade bilder på olika serveringsförslag: srvringsforslg1. Fast dåliga då såklart. Rå kycklingfilé med lite smör på.

Det var det hela! HEJDÅ!

25

Kommentera

Äntligen lite RELEVANT bloggcontent här i cyberrymden. Ska genast testa ica-korvarna! Och fiskpinnarna, har bara testat de från quorn innan (som förresten är SKIT GODA).

guuuu va gott serveringsförslaget på fiskpinnarna lät

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.