2017-12-29

Strålande jul.

Processed with VSCO with kg2 preset
Hej! Här kommer en hjärtlig julhälsning från en fröjdefull familj.
Min stad Sundsvall har tydligen försökt sälja in sig själv som julstad under ett par år nu. Det upptäckte jag när vi var på stan och såg en stor isdrake som kommunen köpt in. Isdraken var inte bara en isdrake utan även en rutschkana och kommunen lånade ut hjälmar med just klistermärket: Sundsvall – en julstad på.
Kändes ändå väldigt bjussigt?
Processed with VSCO with kp2 preset
Här är isdraken! Det glittrade VERKLIGEN i allas ögon när de såg den. Tanter som tog selfies bredvid den. Skrattande barn.
Det här har dock tyvärr blivit lite av en julbock och förstörs varje år. : – ) : – ) : – )
Vad suspekt det såg ut med de där emojisarna. Det var inte jag!! Det vill jag verkligen understryka. Tyckte mest jag lät som en tant med tråkig åsikt om att folk bara förstör (min tråkigaste åsikt är dock: ”sociala medier? det borde heta osociala medier! alla sitter bara med näsan ner i telefonen på bussen”).
Processed with VSCO with av4 preset
Här är en bild på en vegansk jultallrik. Vi gjorde bland annat saffransfalafel och ribs på oumph.
Processed with VSCO with ke1 preset
Det här är jag på juldagen. Kände mig rätt snygg, men längtar tills min telefon dör så jag rimligen kan köpa en ny som inte har en fem år gammal selfiekamera.
verni2
Först gick jag på utställning där flera av mina mycket begåvade vänner ställde ut. Alla i formatet 50×70 och alla posters var till salu. Den här bilden har min kompis Emmelie tagit och jag har ej frågat om lov heller, men hon har målat alla växtgärisarna. Har länkat henne 2393923 gånger förut så jag hoppas ni inte har missat henne.
Jag köpte en poster som inte syns i bild, men som jag ska visa sen. Den är gjord av Isabel Tegström som också är superduktig och som jag fick lära känna i somras (alltså kolla verkligen hennes konstinsta, den jag länkade innan alltså) och har det briljanta namnet Tävling Till Stranden. Hon har gjort alla posters till höger i bild, men man ser bara en särskilt bra.
verni
Här står jag och Josef och granskar konst och dricker burköl.
Utställningen arrades av MEDEL collective som är ett kollektiv för konst och musik som bland annat några av mina kompisar ligger bakom. Ah denna fröjd att ha så många hjärnor i sin närhet. Jag ÄLSKAR ju också när personer satsar på Sundsvall/mittsverige/icke-storstad/Vänsternorrland höll jag på att skriva men jag menar Västernorrland.
Sen gick jag och åt sen stökig middag med en av mina bästisar Frida P, trängdes i bar, stod inte med på listan på cool efterfest, någon kille kommenterade våra kroppar, åkte hem och klockan 04:00 gick jag med i Tobiasregistret som givare för blodstamceller etc.
Processed with VSCO with fp8 preset
Efter det blev vi tvungna att vila i fyra dagar och barnen ville bara ha pyjamasdag och spela Super Mario. Vi försökte verkligen ta oss ut, men pga snöstorm har ju inte det varit så kul alls. Alla bussar har varit inställda!!! Så pyjamas it is.
SLUT!
 

1

Kommentera

Julia

Är kanske lite amerikaniferad? efter att ha bott här borta över pölen i några år men läste hela inlägget och avslutade det med SLUT! Alltså i aggressiv betoning haha :’) Btw, shit vad fin bloggen är!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.