2016-04-27

Sovrumsinspo.

Egentligen hade vi tänkt att vårt sovrum är det sista rummet som vi ska fixa till, efter att vår inneboende baby O slutat kräva vår uppmärksamhet nattetid och flyttat till eget. Men jag har så himla svårt att varva ner i ett rum som är kaos. Och varva ner är ju rätt bra att kunna göra i sitt sovrum liksom. Istället för att det är något slags förråd för saker som vi inte orkar gå till källaren med. Så vi har flyttat upp sovrummet i prioriteringslistan och tänker såhär:
sovr2
Det blir Albanys flamingotapet! En varm omfamning av flamingodun som reflekterar rosa kvällssol till rummet. Ah!
Jag vet att den (fortfarande) ser lite ut som tarmludd men alltså att komma in i ett sovrum som känns som en mjuk varm tarmomfamning är inget fel. Det är inte det! Vad ni än säger!
Det blir en fondvägg, den vid huvudgaveln av sängen.
sovrum6
Tänker att vita krispiga lakan blir grymt till en stormönstrad tapet. Och i taket tänkte vi hänga Ikeas Krusning. Eventuellt tre lite mindre på olika höjd.
sovrum5555
Funderar på guldiga sängbord från Åhléns. Eller några lite mer… praktiska? Som till exempel har en låda i alla fall och en kan ha något annat än snyggsaker på. Vem vet.
sovr333
Sänghimmel ska vi ha! En sån här så en kan knyta upp ändarna så inga ungar trasslar in sig.
sovru§
Funderar på tavlor till de vita väggarna. Gillar de här från Desenio (är också därifrån vår tavla med vågorna som vi har i köket kommer ifrån, glömde svara förut). De har mycket fina fotoposters till bra pris. Tips!
sovr3
Och i fönstret och på balkongen: amplar med stora gröna växter.
SLUT!

0

Kommentera

Wow, vilket drömrum det kommer bli!

Mirja

Älskar de här inläggen! Man får så mkt inspo

Mirja

Dah, så hette ju inlägget inspo dessutom

Anna

Jätte fina tavlor med ananas och kokkosnöten, men jag hittade de inte på desenio som du hänvisade till. Antingen är det ett gammal sortiment, men tänkte även kolla om du är säker att du hämtat inspon därifrån. Suktar efter de tavlorna!

Ida

Halloj! De finns i kategorin fotokonst, sida två och tre tror jag (med andra frukter också).
https://desenio.se/sv/artiklar/coconut-poster.html
https://desenio.se/sv/artiklar/pineapple-foto-poster.html

josefine

superfint!!! vet du var korg/rottingstolen kommer från på sista bilden?

Erica

Alltså wow!

Erica

Alltså wow!

Erica

Halva kommentaren kom bara med, fast två gånger som kompensation eller nåt. Mycket märkligt. Hur som haver;
Älskar din stil. Sänghimeln, vart kommer den ifrån? Har också suktat efter en, men det här med potentiell-dödsfara för alla under 1 meter har liksom övervägt hittills. Så WIN på att du via ett alternativ. Nu vill jag typ ha köpt och fått upp den helst igår.
Kram!

Wirginia

Hej, Snyggt sovrummet.
Jag har varit sugen på en fjäderlampa från Mio(Svin dyra. Så jag vände mig till skvaller käring, google som vet allt och booms hamnade jag hos dig. Vilken fin alternativ till min smak. Men hur har du fått dem tre att vara så?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.