2016-01-23

Snåljåparn Budgetsson renoverar barnrummet.

innan2
Ja såhär såg det ut innan. Okej, kanske att det inte preciiiis alltid låg täckpapp på golvet, galna sladdar i fönstret och en skruttstol i hörnet. Men ni förstår!
Processed with VSCOcam with f2 preset
Vi målade rummet vitt eftersom vi ville ha ljus. Och gjorde en strösselvägg av några meter washitejp. Billigt, billigt! Tips, tips!
(vi väntar lite med att tapetsera pga tidsbrist i dagsläget, men S är bestämd på att det blir jordgubben när det är dags)
Processed with VSCOcam with c1 preset
Annat budgettips: använd Ikeas låda Tjena som prylhylla.
Processed with VSCOcam with g3 preset
Vi gjorde en utklädningsklädshängare av fallskärmssnöre, Ikeas hyllkonsoler och en rundstav = bra för då kan en hänga den så barnen når. I väskorna finns ännu mer utklädnader!
dockska
Favoriten just nu: mitt gamla dockskåp! Här är en höna som är på väg till biblioteket.
Processed with VSCOcam with f2 preset
I vår gamla hallbyrå bor nu en massa leksaker.  Vi har använt Ikeas kryddhylla Bekväm som bokhylla och lådorna är från Clas Ohlson.
Processed with VSCOcam with g3 preset
Eftersom börnen inte leker på riktigt samma sätt (till exempel en gillar att pyssla med småsaker, en annan gillar att äta småsaker) kände vi att ett skrivbord var behövligt. I en av garderoberna bakom finns massa pyssel. Stängd förvaring alltså! <3

0

Kommentera

Snåljåparna Budgetsson är välkomna att inreda hos oss med i framtiden!

Cecilia.

Så fint och så kreativt! Älskar såna här inlägg från dig! Älskar även brilljanta budgetknep! Utropstecken utropstecken

ellen

Vad har du för washitejp? Jag köpte på granit och den släpper med en gång 🙁

Ida

Nämen! Vet inte om vår washitejp är bättre eller om den inte fäster lika bra på alla underlag. Men vi köpte på en typ scrapbookaffär som vi googlade fram: Darling Things.

Anna

Hejhej, så himla fin strösselvägg! Älskar såna idéer när man är mammaledig( läs fattig), brukar läsa din blogg och tycker du verkar va supercool.

Hanna

Aaa, ni är så himla kreativa och duktiga på att fixa ihop saker! Själv får jag hulkgråtandes spendera flera timmar med att skruva ihop typ en pall, höhö. Okej, sidospår, vad jag skulle säga var att jag älskar såna här inlägg! Det ger inspo till eget fix och jättebra med budgettänk! Tack för en fin blogg! Kram

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.