2018-11-18

Mina tårar, McDreamy och en ny favoritbild på Håkan Juholt.

Det är två saker som Kissie influerat mitt liv med. Dels kunskapen att man behöver ha mycket bilder på sig själv i en blogg och dels att äta tacos med micrade nachos. Här ovan: en av dessa saker. Gissa vilken. Skoja. Tråkig. Skäms. På bilden har jag förresten en vintage Gucci-väska. Som jag tyvärr har fläckat ner. Med vadå? Jo, piña colada som jag drack på italienska rivieran. Jag tycker mycket om att berätta det eftersom det låter som att jag skulle leva ett coolt och världsvant liv. Fastän jag egentligen har varit utomlands totalt två gånger sedan jag gick i nian.

Jag har börjat se Grey’s Anatomy. Det förvånar mig. Mest för att jag trodde att jag var en person med klass och stil som inte gillade pampiga amerikanska blockbustiga serier. Att jag skulle få panik av att slösa bort mitt liv på 16 säsonger medelmåttighet. Men icke. Jag tror dessutom att jag aldrig har sugits in i en handling så fort tidigare?? Grey’s Anatomy har påverkat mig. I vissa fall förändrat mig ända in i kärnan.

Såhär:

1. Jag har kommit till insikt att jag måste vaccinera mig mot *HPV-relaterade sjukdomar*. Aka cancer. För kanske fem år sedan tänkte jag göra det och fick till och med ett recept utskrivet, meeeen jag hade inte råd att hämta ut det. Idag läste jag att högkostnadsskyddet gäller tills man är 26 år. Jag är 27.

2. Jag har blivit en gråtare. Numera lever jag mitt liv ständigt på kanten till tårarna. Det här har till exempel hänt två dagar i rad nu: jag har börjat gråta när jag kramat Josef för att jag tänkt på att han är min person. Snyftat i hans tröjlinning och sagt att jag aldrig kommer släppta taget. Det gjorde jag förstås. Släppte honom alltså.

3. Man kanske ska bli läkare? Sen när barnen är stora alltså? Det är inte bara Grey’s Anatomy som har planterat detta frö. Även Ruth Bader Ginsburg. En idol ändå. Jag måste bara läsa upp matematik D, biologi B, fysik B, kemi B, spara ihop 500k, få 2.0 på högskoleprovet och plugga i nitton år.

Avslutningsvis har det kommit en ny älskvärd bild på Håkan Juholt som platsar i min mapp:

Nämligen:

16

Kommentera

gå på alla cellprovtagningar!!!! oavsett vacccin eller ej. ville bara ha det sagt, för dig, för alla läsare, för alla. bara gå på dem alltid, alltid. (som sagt även om man sen blir vaccinerad, vaccinet skyddar inte mot alla sorters HPV-viruset (viruset som kan ge livmoderhalscancer) och har man redan utsatts för de HPV-sorter det skyddar från dvs om man någon gång har haft sex innan man får vaccinet, ja då kan man ju få det ändå). (vilket är varför cellprovtagning är en superbra grej för att hitta cellförändringar innan de blir cancer) (hittar inte alla cellförändringar men det hittar många)

fantastisk juholt-bild. bäst

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.