2017-02-09

Mina tankar efter första veckan av Paradise Hotel säsong 9.

Just nu jobbar jag så himla mycket med att producera grejer på internetzzzz så har sämst motivation att göra det på min fritid också. Det märker ni ju, sorry kompisar. Men det är så det är! Det kanske vänder snart?
Det här blir ni dock inte utan eftersom Jossan smörade för mig i kommentarsfältet (<3):
ph
Ewelina: Tycker hon är lite som Felicia förra året. Badass liksom? Var jättekul när hon hade rivit sönder fotot och ba ”om jag är psycho? : – ) : – ) : – )”.
Jake: Han låter så oinspirerad. Kanske för att han låter som Jimmmie Åkesson när han pratar? : – ( Blev mest irriterad när han sa följande angående att Sanel blev årets svärmorsdröm: ”det stod mellan mig och Sanel”. Jag tror inte det!!!!!!!!!
Hani: Alltså waddup med killar som jobbar med sälj och deras självförtroende och brist på insikt?! Varför har de alltid en särskild len dejtröst när de pratar med tjejer på tu man hand och varför drar de ut stolen för mammor?!?!?! Ska rama in och ha som inspo på mitt skrivbord. Inte det med mammorna, utan med självförtroendet. En ska älska sig själv!
Sofia: Så himla rimlig. Verkar vettigast av alla? Älskar henne!
Vanessa: Har en MUFig aura. Känns lite som en prinsessa? Eller som att hon åtminstone skulle vara kompis med en prinsessa? Om det fanns en i hennes ålder? Kanske med det där norska barnet som får vara med i SKAM?
Christopher: Efter första avsnittet utsåg jag honom till årets hunk i gruppkonvon med mitt gäng. Ångrade mig sen. Kul när Haidar ba: ”han skulle må mycket bättre om han inte var här”. Lilla vännen! Känns som det kommer bli tufft för honom på hotellet. Och hamna helst aldrig i trans igen.
Amanda: Har lite svårt för när en ska försöka vända folk emot någon. Så utstuderat och manipulativt och av no reason? Tur att det ej funkade! Annars hade hon varit true Regina George.
Andrea: Älskar. Vet inte varför, men jag gör det. Väldigt lik Annica som var med i Big Brother?
Kevva: En kille.
Sanel: Ändå homeboy! Pga dialekt.
Haidar: Blev väldigt irri när han första kvällen höll på och försökte kontrollera Andrea och typ ”jag kan inte lita på dig, du är så öppen mot alla”. Ursäääääkta. Och att han blev tveksam på henne för att några andra ville få ut henne medan han bara *glider runt och är skön*. Man backar sin partner! Va inte så ängslig! Bry dig inte så mycket! Men så är han gullig också,  som en hundvalp.

0

Kommentera

Sanna

Yessss som jag längtat efter detta!!!! <33

lias

Dina tankar/sammanfattningar/analyser om serier(speciellt PH!) är så sjuuuukt bra och alltid spot on? När jag läser dom tänker jag typ alltid 1, wow att jag inte fattade att det var SÅHÄR jag kände och 2, Ida måste vara ett geni
tack för att du skriver dom!

Hahahaa, alltså som jag längtat efter detta!! <3
"Och hamna helst aldrig i trans igen." bästa, bästa. Så himla orimlig beskrivelse från honom om vad som hände? Gosh.

Lina

Håller med ovanstående, längtat efter detta super mycket! 😀
sååå glad nu!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.