2018-10-30

Mina fyra främsta inredningsdrömmar just nu.

Låt en kvinna drömma! I så fall skulle jag drömma om inredning som känns sjuttiotalig glamour till radhuset mitt. Här kommer mina fyra hang-ups för tillfället:

  1. Muralmålning

Den första tapeten är från Gucci och jag äger ungefär åtta kronor, men Josef har sagt att jag får måla en egen om jag vill. Det vill jag. Men jag vill också att det ska se ut ungefär som en illustration ur någon antik botanisk faktabok.

2. Träpanel

Gillestugans återkomst! Som jag vill ha en träpanel i mitt vardagsrum. Gärna i kombo med lyxig inredning. Sådär som man har. Ett glasbord i glas och mässing t ex. Träpanel och glas och mässing och gröna växter. : – )

3. En låg soffa

Mysigt!!!1 Känns som en blandning av HAY och de uppblåsbara fåtöljerna jag alltid valde när jag sålde jultidningar. Om jag inte valde discolampor.

4. Spegelvägg

Jag hade det i mitt flickrum när jag var typ åtta. Kände mig som en fashion icon. Min främsta tveksamhet till det här är:
1. Verkar man pervers med denna inredning?
2. Tänk om man ser ett spöke?

Bildkällor kan en hitta på min Pinterest.

11

Kommentera

ellinor

Tänkte bara skriva att det är så kul att du börjat blogga igen. Och jaaa till träpanel.

Jaa, är så glad att bloggen är tillbaka! Den är så rolig och bra. Har exakt samma tankar ang spegelvägg, men vill även lägga till oron ”tänk om man ser mördare som gömmer sig under ens säng”

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.