2017-12-12

Mina bästa grejer på Internet just nu:

horoskop2
horoskop1
1. Horoskoptwittrare!!! Det här är mina två favoriter. Jag är rätt ny på det här så ge mig tips om ni vet ännu roligare, har förstått att det här är stort.
Obs jag är pisces såklart.
horoskop3
2. Att läsa teorier om olyckan vid Djatlovpasset. Så mystiskt och läskigt!
Kort info: 1959 beger sig nio erfarna skidåkare ut på expedition i Uralbergen. De kommer aldrig fram till forskningsstationen som planerat och efter att de söks hittas alla döda på olika ställen en bit från tältet. Man upptäcker att de av någon anledning har lämnat tältet utan sina kläder och utan utrustning, vissa helt barfota i snön. Och att tältet är uppskuret inifrån.
Det finns inget spår av lavin på platsen eller att andra människor eller djur ska ha varit där. Sex personer dog av köld, tre personer har inga yttre skador, men en av dem hade frakturer på insidan (eh ja för det är där skelettet är dårå) som skapats av en sådan kraft att det omöjligt kan ha varit en människa som låg bakom det. En annan har hjärnskador, men ingen fraktur. Den sista hittades utan ögon och tunga.
Något har fått alla nio att fly per fots utan utrustning och kläder. MEN VAAAAD? Engelska Wikipedia är stället där jag påbörjade min research i ämnet. Bli inte förvånad om ryska myndigheter kidnappar mig spårlöst för att jag har kommit över hemliga dokument i mitt sökande efter svar.

0

Kommentera

asså dessa inläggen <3

Ida

<3 <3 <3

men hallå, Djatlovpasset lät ju så knäpp men intressant?? måste också börja forska lite i det där!

Ida

Jaaa, jag får actual gåshud när jag läser om det. Så konstigt???

Evelina e

Men hjälp så intressant! Har nu plöjt hela Wikipedia-sidan och undrar hur jag ska kunna sova med vetskapen om att jag aldrig (?!) kommer få veta vad som hände dem.
Vilken teori tror du på Ida?

Ida

Det är så cray för det FINNS ju en förklaring.
Jag tror på hemligt militärtest som mörkas av staten MVH foliehatt.
Eller på infraljudet möjligtvis. Men tycker det är läskigt att tältet inte är uppsatt på rätt sätt. Man tycker ju att ruttade människor ska kunna sätta upp ett tält liksom. Ihhh så läskigt om någon annan satt upp det? Utan att lämna spår? I och för sig tyder ju trädgrenarna på att de har varit just där och inte på ett helt annat ställe och blivit flyttade efter sin död. Men VAD skulle de titta efter? Blir galen!
Vad tror du???

Sara

Alltså wow,nu blev jag helt fast i Djatlovpasset!! Så spännande, så läskigt,så MYSTISKT!! Tips som likande är ju polarexpeditionen, där Bea Uusma skrivit en helt fantastisk bok

Ida

Jaaa! Verkligen! Kanske den snyggaste boken jag sett också.

Kajsa

Så bra! Ufopodden i P3 har ett avsnitt om lyckan vid Djatlovpasset, och massa andra verklighetsbaserade mysterier! Tips!

Ida

Men vaaa! Har aldrig hört om den podden, men ska deff lyssna! Tack för tips!!!

Julia

Om du vill grotta ner dig ännu mer i olyckan vid Djatlovpasset så har podcasten astonishing legends två avsnitt om det: http://www.astonishinglegends.com/al-podcasts/2017/2/6/ep023-dyatlov-pass-part-1

Ida

JAAA! Det vill jag ju!

Ida

JA! Verkligen rimlig!
MEEEN helt sjukt att utredningen verkar ha missat det?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.