2014-07-18

Inreda barnrum.

Nu när vi flyttar får S ett alldeles eget rum, jag tänker mig lite såhär:
stelvis_2
1. Hon får ta med sig typ allt från sin nuvarande lekhörna såklart: Det blir ritbord och stolar och leksaker. Och vimplar, ljusslingan och den stora tyska afrikakartan där Egypten stavas med Ä.
2.  Eftersom rummet inte är superstort tänker jag att en får försöka kombinera lite och tänka lite smurtigt; garderob och griffeltavla i ett (alltså tänker att hela garderobsdörren ska vara målad i griffelfärg *inte helt tydligt montage*) och förvaring med sittbänk.
3. Tänker också att det ska vara lätt för henne att komma åt sina grejer. Att allt ska vara tillgängligt och att hon inte ska behöva vara beroende av någon annan för att få tag i pennor när hon vill rita eller om legolådan när hon vill bygga. Utklädningskläder och favvoryggan kommer kanske få hänga på klädhängarträd istället för instängda i en byrålåda. Och förvaringen (IKEAs Stuva) har jag hört är bra för barn pga lätt att nå grejer även för småttingar och lätt att städa (yes plz) – även om det skulle vara så himla fint med ett gammalt vitrinskåp i glad färg:
srum1
Bilder härifrån och härifrån.
4. S rum är det enda som skulle kunna behöva lite nya tapeter. Tycker de här är fina:
srum2
Svenskt Tenns Sagoträdet och granar från Fine Little Day. Eller så blir det kanske prickigt?
srum3
Bilder härifrån och härifrån.
5. Och bokförvaringen ovan till vänster alltså! Hoppas hoppas vi hittar utrymme för en sådan. En bibliotekslåda att kunna gräva i, värsta lyxen.

0

Kommentera

Lovisa

Älskar den där ljusslingan, vart har du fått tag på den? 🙂 Kram! Ser underbart ut.

Ida

Hej! Den på bilden är från Granit och vi har köpt en nästan likadan på Lagerhaus.

Jag kommer nog sno den dära griffeltavel-garderoben. Så himla smart att slippa en rittavla som tar plats i et t litet rum som ska få plats med typ all världens andra saker, känns det som. Och en rittavla är ju så himla nödvändigt!! 😉 Såg på insta idag att ni utökas. Stort stort grattis!

Amanda

Hej! En annan är och gräver i arkivet litegranna hehe. DU! Snabb fråga, inte minns du vars hyllan högst upp kommer ifrån?? Med tre hyllplan och väldigt enkla konsoler. Söker efter just dessa, meeeen hittar ej någonstans pga sämst på google:/// Tack på förhand!! 🙂

Ida

Åh sorry, men de har utgått. Är från Ikea (Gällö) och är superpopulära i andra hand så en får kriga rätt bra för att komma över en. Lycka till!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.