2015-09-21

Hej! Nu synar vi bröllopsklänningen i detalj (ja, ett tråkigt inlägg om du inte är intresserad av just detta).

gr2
Ni vet ju att jag letade efter något att bära på min bröllopsdag in i det sista. Renskrapade internets alla hörn. Köpte expressfrakt. Höll tummarna. Det sista köpet gjordes bara några timmar innan vi skulle stå i kyrkan. Ops. Och det landade i det här: en fullständig (plus anständig) outfit.
Som även uppfyllde mina krav:
Spets – check!
Ryggurringning – check!
Vit – check!
Hellång – check!
En Ida Sjöstedt på budget – jaja, typ, den var billig i alla fall.
Men en långklänning är det icke! Skenet bedrar! Det är ett ihopplock från det renskrapade Internets alla hörn. Överdelen är från DM Retro (men finns säkert billigare på typ Ali Express eller liknande om en nu skulle ha haft tid att vänta på leveransen) och är en superkort klänning, nederdelen är en kjol från eBay i fem lager tyll. Eftersom kjolens produktbild inte riktigt stämde överens med verkligheten och linningen var asful (obs, ebay-syndrom) plus att det finns tretusenåttahundrasjuttiotre nyanser av vitt krävdes ett skärp för att stjäla fokus. Det köpte jag på Asos.
Mina bästa panikshoppa-bröllisklännings-tips är alltså:
1. Plocka russinen ur kakan (gammalt svenskt ordspråk).
2. Make it work (gammalt project runwayskt ordspråk).

0

Kommentera

Sjukt fin bröllopsoutfit! Är impad av ditt lugn, jag skulle panikat om jag inte varit klar med kläderna låååångt innan som det kontrollfreak jag är.

Så jädrans bröllis-fin! Kan tänka mig en liknande klänning. Ska ba få sambon att fria…..

linnea

En riktig dröm!!

Fiffig du är! Och så vacker! Min klänning köpte jag faktiskt på en amerikansk sida och kostade 14,95 dollar. 😀 Var så roligt att alla undrade så över min preggo bröllopsklänning och ja ba, -”den klickade jag hem från mobilen när jag satt och gömde mig i personalrummet i våras under Filippas inskolning”. 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.