2020-04-29

Hej! Jag är tillbaka!

Hej kompisar!

Jag har haft prestationsångest för detta första inlägg ett tag nu. Men med tanke på att mitt sista inlägg innan ett år av tystnad handlade om att en i Arvingarna såg besvärad ut i Bolibompas dansskola kanske en inte kan förvänta sig så mycket? BRA.

Vad har hänt sedan senast?

  1. Ett av mina recept från bloggen verkar ha hamnat på en matsida, för stup i kvarten får jag kommentarer som undrar om man byta ut sojamjöl mot ost eller från personer klagar på att det är för salt. Jag kanske har skrivit fel saltenhet, vem vet, men jag blir tyvärr lite kränkt. Och så är det lite kul? Att jag förväntas ha svar. Som en expert. Fast det är jag inte. För jag hatar egentligen att laga mat. Och att äta mat (JA! NI HÖRDE MIG!!!!!). Det vill jag bestämt klargöra. Att jag överhuvudtaget har recept på den här bloggen är för att jag försökte *inspirera* till vegetarisk mat för barnfamiljer (kanske en motsvarighet till Brita Zackaris bok Jag hatar att träna tänker jag nu? fast töntig). Jag vet inget om sojamjöl och ost. Jag är en bluff. Om jag fick välja hade jag injicerat mat om det gick.  Men det verkar inte som särskilt bra föräldraskap.
  2. Jag är snart klar med min utbildning till medicinsk sekreterare på Yrkeshögskolan Mitt. Endast ett examensarbete kvar. Sedan kommer jag direkt börja jobba som kirurgsekreterare, precis som jag gjorde under förra sommaren. Här är en bild från en dag då jag fick vara med på koloskopier (layman language = titta inuti tarmar, människokroppen ändå va!).
57

Kommentera

Anna

Fy tusan vad coolt att vara kirurgsekreterare! Skulle aldrig kunna vara det själv för blir svimfärdig av att ens tänka på att jag har inre organ, men ändå!

Anna

Och kul att du är tillbaka!

Men jaaaa! Blev jätteglad, kul att ha dig tillbaka <3

hurra&hej! 💛

jonnaulrica

Åh detta gjorde min kväll!

Evelina

Yes! Äntligen!

Annie

Hej!!! Tänkte på dig häromveckan och undrade hur det var med dig <3

Stephanie

Jaaaaaa!! Blev så himla glad nu! Du har varit saknad. Och välkommen till sjukvården, alla kuggar är precis lika viktiga!❤ /sjuksköterska

Nicole

Hurra, vad kul att se dig!

hurra!

Rebecka

Välkommen tillbaka!

MB

Gjorde min dag! Äntligen 😀

Sofie

Kuuuul att du är tillbaka 😃
Om du har lust får du gärna skriva lite om medicinsk sekreterar-yrket typ! Har sökt den utbildningen och är så nervös att jag inte ska komma in, känns verkligen som ett kul jobb!

Empis

Jaa hurra för att du är tillbaka!!!

Anna

HURRA, vad jag glad jag blev över att du är tillbaka! Och kul att snart vara klar med utbildningen! Lycka till med examensarbetet! Märks det hur glad jag blev på min utropsteckenfrekvens!

Frida

Åh så fint att ha dig tillbaka, har saknat dig!

Elin

Åh, vad kul att du är tillbaka! Har saknat dig på internet.

Ingrid

Men!! Wow vad härligt att se dig 🥰 Har som en vana att alltid gå in på din blögg och har stirrat på dendäringa bolibompabilden såååå många gånger! Du är bäst!

Rebecca

Åh Ida hej! Har tänkt på dig och saknat dig <3

Jenny

Og glæden rækker til København! Dejligt at læse dine ord igen!

Emma

Vad kul att du är tillbaka!! Äntligen! Efter den plötsliga internet-frånvaron blev jag så rolig att något hemskt hade hänt, googlade och allt haha. Heja dig och din examen! <3

Hanna

Vad kul att du börjar blogga igen! Grattis till examen 🥳 Berätta gärna mer om din utbildning och yrke, tycker det låter spännande! 🌈🌻

Ella

Min favoritblogg! ❤️

Elin

Jaaaaaaa!!! Välkommen tillbaka! 🎉

Åh vad roligt med ett inlägg här! Välkommen tillbaka <3
PS. Så otroligt häftigt och spännande att bli kirurgsekreterare. Önskar dig verkligen lycka till!

Hanna

Hurra! Äntligen!

Linda

Hurrraaaaaa!!! Har ofta undrat vad som har hänt, hur du har det och om du kommer tillbaka. Så kul att du är här igen!

Anna Nio

ÄNTLIGEN, jag trodde du hade flytt landet eller blivit hemlig agent, eller bägge. Välkommen tillbaka till www!

Iris

Plötsligt dyker det här upp i bloggflödet och jag blir superglad! Kul att du är tillbaka 🙂

HURRA HURRA HURRA!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.