2014-09-28

Hej hösten!

IMG_7706.JPG
Hej kompisar! En annan har så himla mycket att stå i just nu. Mvh en som lever med konstant stresspåslag.
Till exempel plugga så att en kan bli världens bästa mattelärare (alltså jag har ju ingen mattehjärna, så just nu känns det som det skulle krävas lite mer än att plugga – typ en transplantation av något slag), vara bortrest, preppa föreläsningar om samtycke och att äga sin egen kropp, praktisera tvåbarnslivet då S haft sover-över-party, tapetsera barnrum, besöka bygghandeln, måla garderober och helt plötsligt tittar en ut genom fönstret och så har det blivit en sprillans ny årstid (ja, ny och ny är den ju inte, har upplevt typ tjugotre stycken i mina dar)!?
Lite såhär ser det ut i S rum för tillfället (psst om en följer mig på insta @iekw kunde en få se det redan igår):
IMG_7705.JPG
IMG_7532.JPG
Vad en däremot inte fick se om en följer mig på Instagram är hur garderoben såg ut innan:
IMG_7533.JPG

0

Kommentera

erkänner mig (i egenskap av barn till en färghandlare) passivt yrkesskadad och känner bah, props för mönsterpassningen av fintapeten!

Linnea

Supersnyggt, bästa tapeten! S har mkt bra smak 🙂

evelina

Kan någon svara på varför handtagen sitter sådär på nästan alla garderober? Det enda en gnutta högre än det andra. Är det mina ögon som är skeva?

Ida

Ja, jag vet inte!? Så jag spacklade över och försökte borra två handtag på samma nivå ops.

Esther

Kan ju tipsa om den bästa matteläraren jag vet – kolla Khan academy om du inte gjort det innan. Om jag var mattelärare/föreläsare skulle jag typ kopiera allt han säger och skriver rakt av. Bästa jag vet!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.