2018-12-03

Ett bröllop och en hundvalp.

Såhär såg vi ut igår när vi var på bröllop. Min pappa gifte sig nämligen. Jag försökte mig på en stram låg hästsvans, vilket alltid får mig att känna mig som en musiklärare som heter Kenny.

Här var vigseln, på Hedbergska Våningen.

Så man gick runt och lajvade att man bodde som en träpatron med målningar i taket och enorma guldspeglar. Vilket inspirerade till familjefoto:

Årets julkort från kungafamiljen.

Är ni småbarnsföräldrar som ej får ihop partnerttid för varandra? Mitt bästa tips är lunchdejt. Då behöver man inte ens en barnvakt.

Min mamma har skaffat en hundvalp. Han heter Sam, för hon kunde inte bestämma om hon gillade Samwell Tarly eller Samwise Gamgi bäst.

11

Kommentera

Åh, har haft den där paljettklänningen hängandes i min garderob i väntan på julfest och nyår. Nästa vecka åker den på, blev ännu mer peppad nu efter att ha sett dig i den!

Tänker på låten ‘Är du fortfarande arg?’ av Säkert!.
”Katten fick fyra fina ungar, tre av dem dog och den fjärde heter Sam”. Min kanske finaste rad på svenska, vet inte riktigt varför? Tänker iaf alltid att jag också vill döpa ett husdjur till Sam någon gång. Fint namn alltså, och supersöt hund <3

Matilda

ÅÅÅH vad fin outfit!!!

Sanna

Alltså din outfit – WOW!

Alltså bilder på alla er fyra. Orkar inte. Ni är såååå fina. <3 <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.