2016-04-19

En uppdatering i tio punkter.

Processed with VSCOcam with a6 preset
1. Baby O (eller ja ”hon e ingen bebis, hon e ett barn” som nån annan i familjen säger) har fått hår!!!!!! Det tog honom 14 månader att börja producera små fjun.
2. Förstår ej hur hans smärtcentra fungerar. Han kan göra åtta kullerbyttor baklänges nedför slänten och resa sig upp, men idag fick han en hagel…droppe (?) i huvudet och blev så himla ledsen.
3. Mm. Ikväll skulle hela familjen gå ut i kvällssolen. Hann va ute i fyra minuter innan en hagelstorm blåste in.
Processed with VSCOcam with a4 preset
4. Den här bilden är lite kul för att börnet är lika lång som statyerna.
5. Blev dock tråkigt när hon började kalla statyerna för ”sin familj”. Asså. All denna effort förgäves. Alla resor då jag tvingats sitta på helspänn i baksätet med en spypåse redo att ta lyra FÖRGÄVES.
6. Till slut lämnade hon kvar dem i Granloholms centrum i alla fall.
7. Annan grej som hände i Granloholms centrum: vi köpte pizza. Barnet en räkpizza närmare bestämt. På vägen hem träffade vi en katt som började följa efter oss.
8. Eller ja räklukten kanske främst.
9. Sen satt hen utanför vår dörr jättelänge.
Processed with VSCOcam with b1 preset
10. HEJDÅ! Mvh lite gulliga.
 

0

Kommentera

Farmor

Ja han är ett lite barn redan !Så söt. Snart kommer han väl farande med tåget själv till Farmor

Julia

Åååå! Från en som också är uppvuxen på Granloholm (bästa stället att växa upp på) kan jag bara säga – a) de där statyerna är så fab, jag skulle ALLTID springa bort och försöka klättra på dem när vi var i närheten 🙂 samt b) pizzeria vera (om det nu var där ni köpte pizzan) var första (!) stället mina päron tog mig till på väg hem från bb. Det första ord jag sa blev följaktligen ”pittaåla” –> pizza&cola

Sanna

Ida!! Du som är så queenig!!! :)) Sitter du inne med några bra budgettips för en balkong storlek cirka 14kvm mån tro??

Frida

Hej! Har för mig att du var gravid något så djuriskt länge med baby O. Jag befinner mig just nu i v.41 som blir v.42 imorgon och känner mig som den mest gravida någonsin. Har haft ett bra humör hela graviditeten men nu är det hela havet stormar med känslolivet. Grät mig till sömns igår natt för att jag fick så dåligt samvete för att jag sekunderna innan anklagat bebisen för att inte kunna hitta ut. Min fråga: Har du några tips på hur man psykiskt överlever detta med att gå över sitt BF?

Ida

Åh heja dig! Mitt bästa tips är att boka in en massa andra grejer om du orkar. En grej per dag tills bebisen blir vräkt.
Jag skulle egentligen ut och äta med några vänner den dagen förlossningen startade, men föda barn är ju alltid en ok anledning att ställa in dejter.
Snart är hen här!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.