2015-03-15

En monsterälskare på treårskontroll.

Om två månader ska vi ta med storbarnet på treårskontroll på BVC. Jag har hört ryktesvägen att en av undersökningarna är huruvida barnet kan rita en huvudfoting eller ej.
Och det kan väl S. Här har hon till exempel ritat (från vänster): sig själv och sin lillebror (”med pyjamas på”):
IMG_3365-1.JPG
Ja. Lillebror har 6 stycken ben och S själv har jättemånga (typ 13) näsor. För S, hon älskar monster, skelett, spöken, vakttroll och cirka alla farliga saker. Men mest monster. Och monster kan ha hur många näsor som helst.
Undrar vad en får för journalanteckningar för ett sådant resultat vid huvudfotingsproduktion. Och om vi bedöms som lämpliga föräldrar.

0

Kommentera

Fick akut dödsångest och måste lära Eyra rita en huvudfoting nu! Kan hon inte få rabbla färger, bokstäver eller siffror istället?! Aaaaargh. Bebishäng i veckan?

E

På min lillebrors treårskontroll sa han att han minsann inte kunde rita gubbar, det fick hans storasyster (jag!) göra istället men han kunde tänka sig att rita ett spel istället, så det gjorde han.

Linda

Då kan jag lugna med att säga att sånt gör man inte längre! Min dotter är 3,5 och hon är inte ett dugg intresserad av att rita och ritar ingenting som liknar nånting allas ännu. Möjligtvis stora trassliga garnnystan! 😀 Det gick bra på treårskontrollen ändå!

Louise

Om de inte är olika beroende på vart man bor, kollar dom inte de förrän på 4års kontrollen 🙂 och är säkert inga problem om man inte skulle kunna de när man är fyra heller

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.