2016-01-16

En gran på väggen.

Okej, så det här hände:
Vi flyttade in i början av december. Men eftersom a) vi har Marodör Marodörsson som barn och b) vi hann inte riktigt komma i ordning till julafton, skaffade vi aldrig någon julgran. Istället läste jag i en inredningsgrupp på Facebook att en kan tejpa upp konturerna av en gran på väggen med eltejp. Så jag gjorde det. Den blev rätt ful, men vi hade i alla fall något att lägga julklapparna under.
Josef gick i tystnad och längtade efter att få ta ner den fula tejpgranen, utan att såra mig. Att vi skulle nå till perioden då det blir legitimt att fråga om vi kan ta bort våra julpynt. Och dit nådde vi i förrgår. Josef fick äntligen dra bort eltejpen från väggen. Så det gjorde han. Plus halva tapeten.
HAHAHAHA. Lärdom: lite inte blint på folk i facebookgrupper. Liksom NO SHIT?!? Är jag inte smartare än såhär?
Och grattis Josef till julgran 4-ever.
Skoja. Nu har vi panikartat spacklat, slipat och målat väggen vit med färg vi hade i källaren. Jag tycker ju egentligen att vitt och fräscht är lite lite tråkigt (mvh mönstrad_tapet_lover91), men jag tycker möjligtvis det är ännu tråkigare att ha konturerna av en julgran tatuerad av utriven tapet på väggen. Särskilt en ful julgran.
Processed with VSCOcam with a4 preset
Ja, såhär såg den ut som spacklad och slipad. Och nu är väggen ej längre randig, utan viiiiit.

0

Kommentera

J

Hahaaa ville ju se bild på när tapeten är bortriven 🙁

Ida

JA! Jag vet! Glömde!

Lina

Papperstejp från typ hobbyäffären is the shit! Vår dotter tejper maaaasssor, båtar på golvet, väggen, mm lätt att ta bort! Inte svinbillig iofs….

Ida

JA! Washitape gick bort jättelätt, men inte eltejp alltså < / 3

linnea

HAHAHAHAHA ÅÅÅH FANTASTISKT

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.