2013-11-16

En annan åkomma jag har ådragit mig (kanske mvh hypokondriker):

CANCER.
Så jag ringde min mamma och ba:
– Hej jag tror mig ha fått cancer.
– Nu igen?
– Vadå igen? Påstår du att jag har orimliga mängder cancer? Min hjärntumör var faktiskt en komplex form av epilepsi som senare visade sig vara panikångest. Min bröstcancer en graviditet (hehe). Och min hudcancer var en godartad tumör. EN TUMÖR.
– Jaha, vad har du fått den här gången?
– Hudcancer. Igen. Jag har fått ett helt nytt brunt födelsemärke i ansiktet som har oregelbunden form, oregelbunda kanter och oregelbunden färg. Allmänt cancerigt med andra ord.
– Mhmm.. men dina levnads- och solvanor är inte allmänt canceriga. Det är säkert bara ett ofarligt födelsemärke.
– Ja. Det säger Josef också. Att jag säkert har haft det där hela tiden. Men nej. Man vaknar inte en morgon, tittar sig i spegeln, upptäcker samma gamla vanliga födelsemärke och försöker tvätta bort den för att man tror att det är en enorm chokladfläck. Man känner igen sitt ansikte!!!
– Mmsa en bild på den så kan jag kolla.
Men det gjorde jag inte. Istället levde jag som om denna dag var min sista. Och syndade:
1. Shoppade.
2. Åt kött.
3. Bakade lussebullar innan första advent.
 
Processed with VSCOcam with b5 presetsy2
Men nu. Nu har jag mmsat. Och väntar på domen från den legitimerade fembarnsmodern.

0

Kommentera

Klara

Helt rätt! Tror verkligen inte det är cancer men ibland får man faktiskt ändå unna sig som om det vore den sista dagen. Älskar din blogg för övrigt. Du känns sund och rolig i en värld där underbaraclara styr (inte för att snacka skit om henne men seriöst, vem har kalops färdigt på spisen efter en lång skidtur??) Du är bara så sjukt mycket troligare och roligare. Hurra för dig och din blogg, ta hand om dig!

gaah jag är också värsta hypokondrikern och nu börjar jag ju noja över min läskiga leverfläck på låret! Får helt enkelt baka lussekatter jag med i veckan och försöka slå bort alla tankar på det…

sv: men tack snääälla, vad glad jag blir ! 😀
hahaha men gud, förlåt att ja skrattar, men kan inte låta bli, du skriver ju så roligt & sen påminner just dehär inlägget eeeenormt mycket om min lillasyster som nog har haft varenda sjukdom . . . enligt google ;P hahaha.
Nu hoppas jag för allt i världen att det bara var just ett sånt födelsemärke som du råkade se lite extra Just den dagen & att det inte är något farligt med den aalls !!
Kram 🙂

Åh! <3 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.