2015-03-20

Dagens tips dagens tips tralalala dagens tips!

1. Till dig som vill gråta en skvätt:

2. Till alla teknikintresserade tjejer i åldern 11-18 år: Tekla är en sprillanz teknikfestival som äger rum på KTH den artonde april. Wiho! Robotprogrammering, speldesign, 3D-printning och en massa annat fett. Arrangeras av bland annat Robyn, mer info och anmälan kan göras här.
3. Till alla som jobbar eller kommer jobba inom skolan, kolla hit —> RFSU har lanserat ett nytt alldeles gratis skolmaterial för att jobba praktiskt med samtycke och förebygga sexuella övergrepp. Hur bra? Finns här.
4. Till alla ammande personer som är spyless på sin garderob bestående av till exempel endast fem amningslinnen från Lindex i färgerna svart och vitt: Idag hittade jag en supermjuk byxdress som dessutom var både: 1. amningsvänlig. 2. inte basfärgad. 249 kronor på Bikbok:
bikbok
 

0

Kommentera

Sara

Hej! Jättefin reklamfilm, tyvärr är det bara en fasad. Personalen behandlas fruktansvärt illa på Villervalla, har själv jobbat där och blir illa till mods över att se detta…

Fredrika

Åh, vilka underbara filmer av RFSU! Tack för tipset! Blir alldeles tåris :’)

Åh bra tips med byxdress! Måste prova

Johanna

Älskar byxdressen! Synd för mig dock att jag nio veckor efter födseln fortafrande ser lite halvt gravid ut, dvs = blir ingen byxdress för mig. HURSOM. Jag har för mig att ni hade något slags fylla-i-papper för gästerna att fylla i (nähä?) när ni hade namngivning (eller var det dop? Minns ej) för S. Har försökt googla för inspo men hittar ej. Vore SÅ tacksam om du ville länka. Eller så var det inte du och då kan du ignorera den här kommentaren ehehe…….

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.