2017-12-11

Andra advent.

Processed with VSCO with av4 preset
Hej!
I helgen har jag och min syster försökt ta kusinkort. Alltså fotografera våra barn tillsammans. Som är kusiner med varandra. Det hade varit sjukt om jag och min syster också var kusiner med varandra, det hade det.
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Det gick bra.
Processed with VSCO with av4 preset
I lördags var vi på bout. Den andra någonsin i Sundsvall. Roller Derby är kanske min favoritsport plus blir så himla sugen på att börja utöva själv när jag ser. Tyvärr så känner jag fortfarande av lite foglossning sen min senaste förlossning. För tre år sedan.
Jag tänker att antingen skulle det vara jättebra för mig att vara med. Att bevisa att min kropp är är stark, att mitt bäcken är något mer än en ranglig samling ben. Eller så hade det varit jättedåligt bara.
Processed with VSCO with ke1 preset
Vi har varit på julmarknad i kyrkan. Jag myser ju av att vara i en kyrka och se tanterna som engagerar sig i sin församling och kokar kaffe och så. Men blir också lite nervös och vill att min familj ska bete sig. Inte svära, inte stoja, inte ha mössa inomhus. Verka som en god person bara som inte har en pakt med djävulen liksom. Det går ju sådär det.
S hade varit på julvandring bara några dagar innan i just denna kyrkan, så hon berättade lite kuriosa vid fikat:
– När solen skiner på kyrkofönstret med Jesus blir det ett vackert mönster
Lillebror som är i stadiet av sin språkutveckling att härma allt han hör:
– När solen skiner blir Jesus ett MONSTEEEER!!!
Man ba försöker förklara att mönster och monster inte är exakt samma sak, men det bryr han sig knappast om. Istället är det högljudda hedningar och monsterklor i luften.
Processed with VSCO with fp8 preset
Vi vann i alla fall högsta pris på chokladlotteriet: en paradisask. Ingen jul utan halvtomma förpackningar paradisask, det vet en ju sen gammalt.
Söndagskvällen avslutade vi med att bjuda in våra kompisar på taco + glöggkväll.
Processed with VSCO with c3 preset
THE END.

1

Kommentera

hahahah!!! er familj kan vara den bästa någonsin. skrattade så mycket åt jesus-monstret.

blir imponerad av helgaktiviteterna, har liksom inte hittat tillbaka till vanan att GÖRA något av helgerna? och ”tillbaka” syftar på tiden innan tredje barnet kom (för två och ett halvt år sedan)…
men det kommer väl.

Ida

Haha! Nää, vi brukar inte vara så bra på att ta oss ut i vanliga. Men både jag och Josef har insett att vi får typ microdepressioner av att sitta inne med rastlösa barn och inte göra något, så jag har insett att jag ofta mår bättre när vi gör grejer istället för att skrutta hemma.
Men när jag var föräldraledig ville jag helst ba sitta i soffan i pyjamas och se Emmerdale typ.

AKB

Jag har exakt som du att foglossningen inte försvunnit helt efter tre år – men! Jag spelar roller derby och känner ej av den smärtan då!???? Så kbk om du är sugen, det är megakul!
Ps. är sjukt avis på er rosa golv, älskart!

Ida

Men guuuud, blir så glad av att höra det!

A

Hahaha visst hade det varit sjukt om ni var kusiner OCH syskon? Det har dock hänt, en barndomskompis till mig var faktiskt kusin med sin syster :)))) speciell familj! Deras pappa fick alltså barn med två personer som var systrar. Det bästa var att dom verkade rätt cool med det, iaf utåt sett heeeehe….

Julia

Roller derby är faktiskt bara bäst på så många sätt så tycker du kan prova på om du är sugen så vet du sen iallafall! /mvh lite partiskt pga var motståndare till Sundsvall i den matchen:)

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.