2019-02-01

En outfit, tenta och arvegods.

De senaste tre veckorna har jag haft tenta varje torsdag. Och nu är jag through!

Jag tänkte att det skulle innebära att jag nu ska bli en närvarande person. Vad jag gjorde? Pratade med en vän som hade varit ute på promenad och lyssnat på simsmusik (som man är, ni vet). Vilket ledde till att jag köpte ett expansionspaket till The Sims och har blivit simsifierad. På ett sätt som jag inte varit sedan jag gick i gymnasiet och spelade Sims 2 år 2008 (en kväll i mitt liv hade jag och en kompis en acapellagrupp som bara sjöng simslåtar). Min sims heter Betty Cortez och hon ska bli kändis. Just nu har hon 800 följare på sin youtubekanal. Så BRB.

Tyckte det här var gulligt bara: snöflingor i pälsen och tassavtryck.

Förraförra julen fick jag den här postern i present. Jag vill kalla den för självporträtt, men det är inte alls jag som har gjort den utan Ana Frois. Den med lådan alltså, identifierar mig inte med en lång pruttande apa. : – ) : – ) : – )

Jag har ett problem: den är liksom i amerikanskt (<— gisning) format. Jag vill helst ha en stor pampig guldram och brukar vanligtvis bara köpa en på Erikshjälpen. Men nu passar ju ingen?? Har ni ett smart tips?

Min mamma kom förbi med en servis häromdagen som är arvegods efter min gammelmormor Kakan. Tur att vi har kalas i helgen.

Igår gick jag och barnen och Josef ut och åt. På Pinchos. Inget ställe har så okittlande meny. Förutom för barn. Som älskar dricka som är based on godis!!!!1 Ändå är det typ omöjligt att få bord där?!?! Kanske det mest uppbokade stället i stan och då är Sundsvall cirka den enda staden (källa: magkänsla, jag påstår det här utan grund) som inte tillhör utgivningsorterna som varit med i Nöjesguiden. Och det under rubriken Sundsvalls krogliv kokar (och har säkert inget med Pelle Ts roots att göra) (och inte heller något med Pinchos att göra).

Det kändes i alla fall som att bartendern förstod att jag haft tre tentaveckor i rad, för jag fick ett cavaglas med ytspänning.

19

Kommentera

Anna Nio

Kolla BGA Foto (finns ÅNNLAJN). De har massor av olika storlekar på ramar, och sen kan du ju kanske pimpa ramen som du själv vill?

Alma

OMG! vet du var servisen heter??? vart på jakt efter såna låga koppar sen mina sprack okej jag tappade dom å kanske grät </3 men alltså de vill aldrig dyka upp så med ett namn kanske en kan googla sig till dom…
PS. din blogg e bäst
PS 2. mörderier e bäst! så mkt content <333333 mitt liv har blivit bättre sen ni starta den!!!!

Finns det inget ställe där du kan få en passepartout gjord i valfri storlek? Då kan du ju ta vilken ram som helst som är lite större än motivet o sen skär de ut rätt mått i mitten o så ser det snyggt ut ändå :)))

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.