Style

JUST WANNA CELEBRATE

This is were the fun stuff happens

Välkommen till vårens roligaste fest. Och stans färgstarkaste gäng. Efter månader av hårt slit och långa arbetstimmar kunde vi äntligen fira våra nya, härliga sajt Just Wanna Have Fun tillsammans med ett gäng lika strålande personer. Vilken kraft det blir när alla samlas, stöttar, peppar och hejar. Idéer kläcks och vänskaper tar fart. Den absolut bästa kombinationen. Precis där JWHF började.

Läs mer

JUST WANNA SAY THANK YOU

It takes a village to make a party

En bra fest varar i flera dagar, sägs det! Och vår lanseringsfest är inget undantag. Vi njuter fortfarande av denna ljuva och färgstarka sommarkväll. Men det krävs förstås en hel del för att få ihop en sådan fantastiskt kväll, så några tack för all ovärderlig hjälp är på sin plats!

Läs mer

JUST WANNA HAVE SOME MORE COLOR IN MY WARDROBE

Våga mönstermixa och testa dig fram

Vi har hälsat på i Malmös härligaste klädbutik för lite vårinspiration. För kläderna såklart men mest för kreativiteten och den tillåtande inställningen till mode som genomsyrar butiken. Att det ska vara kul! Vår filosofi är att man kommer långt med att våga testa sig fram och i detta inlägg hoppas vi på att kunna inspirera till att se på sin garderob med nya ögon.

Läs mer

JUST WANNA HAVE A NICE SHOE

Tips till den perfekta sommarsko garderoben

Vad har man på fötterna när det är hundratjugo grader varmt men ändå vill vara stylish på kontoret? Det vet Lina som är något av en skofantast och spenderar dagarna på en byrå. Missa inte hennes godispåse till skogarderob!

Läs mer

Just wanna have a nice dress

9 vanliga klänningar som funkar under och efter graviditeten

Det är inte alltid det lättaste att hitta fina, sköna och bekväma kläder när man är gravid. Extra utmaning när man försöker vara smartare både ekonomiskt och hållbart samtidigt. Därför gillar vi Anna Marías inlägg lite extra. Varsågod, nio klänningar du kan ha både under och efter graviditeten.

Läs mer

Just Want to get to know Crazyflowerlady some more

Vem är Crazyflowerlandy?

Vi känner hennes främst som Crazyflowerlady på Instagram där hon dagligen inspirerar med sina vackra och stämningsfulla bilder. Ljuvliga buketter, romantiska stilleben och med ett öga för vintage så blir vi minst sagt nyfikna och vill veta mer. För bakom varje bild finns ju alltid en extraordinär person. Välkomna till Erikas värld!

Läs mer

Just Wanna Read More about style