Personal

Just wanna know how it all started

Välkomna till Just Wanna Have Fun

Välkommen till en plats full med färgstarka ögonblick, ljuvliga människor och massor av härlig inspiration. Och med tiden, säkert en rejäl släng av diskbänksrealism. För så är ju livet, både online och offline. Men en sak i taget. Vi tar det början. This is where all the fun stuff happens.

Läs mer

JUST WANNA READ A LITTLE ABOUT HOW LIFE REALLY IS

Om solstrålar och melankoliker

Vi vill inte vara rädda för att komma nära och det är precis det vi gör i Ulrikas hudlösa texter, fyllda av sköra ögonblick. Ulrika Nettelblad är en 25-årig trebarnsmamma som arbetar som läkare och krönikör. Hon skriver om sådant som skaver, om moderskap, och om själva skrivandet i sig. I hennes första text hos oss får vi följa med bland solstrålar och melankoli. Av den enkla anledningen att livet kan och får vara både och.

Läs mer

Just want to read a little about this thing we call life

Vickys första kapitel

Hej Vicky! En av våra härliga gästkrönikörer med minnen i Stockholm och hjärtat i San Francisco. Jobbar som copy och lever livet på soligare breddgrader. Men så har det inte alltid varit. En vacker inledande text om hur livet helt plötsligt kan ta en vidare till helt nya ställen fast man tvivlar. Eller drömmer tillräckligt mycket. Eller båda två. En fin påminnelse om att livet inte alltid är statiskt och det är något fint med att aldrig växa upp.

Läs mer

Just wanna talk about having more kids or not

Är man en komplett familj på tre?

Små människor, stora frågor. Och ibland läskigt att prata om det där med hur många barn man ska ha eller inte ha. Men Lina lyfter på locket och det visar sig att hon är inte den enda som funderar. Så som det ofta är.

Läs mer

Just wanna move on

Varför praktiserade jag?

Det blir inte alltid som man tänkt sig och man hittar sig själv famlandes i mörkret. Hur tar man sig vidare från det? Läs om Christins väg framåt.

Läs mer

Just Wanna Read More Personal Stuff