2018-02-10

Utekväll i Helsingborg, restaurang Anjo och en pulka

Utekväll i Helsingborg

Förra lördagen var jag i min gamla hemstad! Helsingborg! Otroligt fin stad, inte minst på sommaren och definitivt inte minst för den är fylld av minnen. Men samtidigt; är det inte så att man alltid har en hatkärlek till sin hemstad? Eller så kanske man har det när man helt enkelt hittat sin plats någon annanstans. Men jag har fortfarande en del kompisar kvar i stan så det är fint att få ha en fot kvar där ändå. Få det bästa av två världar.

Utekväll i Helsingborg

Jag bodde på hotell! Höjden av lyx! Märker att folk höjer ett ögonbryn när man säger att man bodde på hotell själv. Som om det är så sjukt märkvärdigt att någon behöver lite tid ifred. Kanske borde hotellen bredda sin målgrupp lite, och höja blicken över affärsmännen, dom missar nämligen en ganska utsvulten kategori av människor. Jag bara väntar på att det ska sluta bli ett jävla hallå när en kvinna gör något för sig själv. Som bo på hotell. Även om jag fattar att det också fanns en stor portion lyx i att ha kompisar med trådar, så att säga.

Utekväll i Helsingborg

Jag checkade in på hotellrummet asap. Prick tre stod jag där med min väska och sen lämnade jag inte hotellrummet förrän fem timmar senare när vi skulle äta middag. Var i badrummet minst en timme med brölig musik från Iphonen som låg på toalocket.

Utekväll i Helsingborg

Mina absoluta favoritmasker till ansiktet! Har använt dessa i flera år och får alltid, alltid komplimanger för mitt fejs speciellt när jag använder den ljusrosa. Förresten! På tal om min fina kompis Marie som jobbar som hudterapeut. Här och Här skriver både Olivia och Emilia om deras erfarenheter hos Electa. Marie är grym och jag är minst sagt en stolt kompis!

Utekväll i Helsingborg

Efter ett litet tag såg jag ut såhär!

 Utekväll i Helsingborg

Vi började kvällen med att äta middag på Anjo. Gott även om personalen verkade lite stressad, vilket de förvisso ursäktade sig för sen. Men ändå. Trist att känna sig bortglömd.

Utekväll i Helsingborg Utekväll i Helsingborg

Men maten var väldigt god! Och det är ungefär så kul jag tycker mat är. Jag älskar att äta mat. Men att fota den, laga den och hej och hå är jag katastrofdåligt på. Tycker det är så tråkigt. Kan verkligen uppskatta bra restaurangtips men att läsa om mat osv tycker jag är trist. Vilket är komiskt när Julia frågar mig om råd ang middagar till Tuvessoskan. “Låter det här gott“, “skulle du laga det här“, “hade du velar läsa om detta”- svarar jag alltid iskallt “nej“. Haha, kul ändå. Fint att hon står ut med mig trots ointresset.

Utekväll i Helsingborg

Sen hade jag den roligaste kvällen på år och dar. Vilket skjutsade mig in i en liten kris tror jag och känslan av att jag vill vara 24 igen.

Utekväll i Helsingborg

Dagen efter åkte jag till Rydebäck på vingliga ben. “Du är nog fortfarande full Christin“, skrattade Emelie och Algot, min älskade stadsunge, fick äntligen åka lite pulka.

Men det var förra helgen det, nu är det plusgrader igen.

0

Kommentera

Ååå kommer sakna Electa när jag flyttar 🙁 Så härligt att vara där!

Christin

Åh ja fattar!! Electa finns visserligen i STHLM också men vågar inte gå i god för dom på samma sätt som Marie. Hon är bäst! Kram!

så fint, christin! förstår precis vad du menar om att känna hatkärlek till sin hemstad. det är verkligen helt i sin ordning! roligt också att se min nuvarande stad ur dina hemstadsögon 🙂

Christin

Kram! Tänker alltid lite på dig när jag är där 🙂

näe, vad du är gullig! men det är väl bara att erkänna att jag alltid tänker lite på dig när jag är i malmö 🙂

Christin

kram!

Vilken skön kväll! Electa-Marie är världsbäst! Nu ska jag snart dra dit mamma också så hon får lite hudkärlek.

Kram

Christin

Marie är bäst!!!! Och du med, superfint inlägg du gjort <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.