2017-12-04

Några nya saker i vinterkylskåpet, eh jag menar badrumsskåpet

Jag skyr inga medel på vintern. Speciellt inte när tröttheten är såhär påtaglig. Visserligen blev jag knäpp på både telefonen och inkorgen när det var Black Friday. Jesus, vad företagen bombarderade en. På mejlen, på sms, på hallmattan, i sociala medier, på gatan. Men nog sagt om det. Dom hittade i alla fall en ömtålig tå, 1- 0. Tröttheten och min glåmiga hy. Som nog båda två bara behöver sova men man vill ju gärna hjälpa till lite på traven. Så testar dom här. Ögongrejen är inga konstigheter. Känns skönt och jag inbillar mig att jag ser piggare ut. Den andra. Masken. Jag fick inte riktigt till det. Det klumpade och rann och när Anton öppnade dörren till toaletten och hittade mig på toalocket med en grå, geggig, klumpig smörja i huvudet som droppade från hakan ner på tröjan så såg han minst sagt orolig ut. Som om jag tappat det helt. Som en blöt hund som gått vilse. Ungefär så jag känner mig visserligen.

Fick den här av Anton i adventspresent (en tradition från min barndom). En kroppskolja! Jag har  inte hunnit testa den än, men han var mest stolt att den var “från en bloggare”. Fast i ett ögonblick trodde jag det var glidmedel och tänkte “vad i helvete håller han på med…”

Och två till håret. För även om jag inte färgar mitt hår så värst så kan även mitt gulna och bli trist nu på vintern. Fick “blonde angel” av Kevin Murphy rekommenderat och den är bra! Fast håret blir ju verkligen blått om man inte sköljer ordentligt. Note to self. Och ett torrschampo som varken kliar eller gör att håret känns som ogenomträngligt sockervadd.

0

Kommentera

Var med så galet trött på alla erbjudande!! Men ngn öm tå har vi ju alla. Om det varit black friday på sömn, fast 25% mer sömn av ditt sömnintag, då hade jag köpt det med en gång! / Pernilla

Christin

Jag har ruinerats ! Hade varit underbart. Eller bara blivit svinrik om man kom på hur man sålde det där. Hehe. KRAM!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.