2018-01-06

Tre dagars dippen, inspiration och att få vila (på) huvudet

Så blev det vår sista dag här, vi flyger hem tidigt imorgon bitti. Den svenska högsommarvärmen sinade visserligen (kan fortfarande inte tro vilken tur vi har haft) men kvar var ändå ljuset och 15 grader varmt. Jag vaknade däremot trött och svullen. 3 dagars dippen. Varje gång vi är ute och reser är både jag och Anton sjukt sega på tredje dagen. Och Algot vaknade extra bestämd just idag. Varit sån dag då han skäller fram allting “Algot hungrig” ryter han och så åker dom Anton-iska ögonbrynen fram. Ibland är att titta på Algot som att titta på ett popcorn som smäller. Poff och så fick han en liten människocell till. Fascinerande och totalt ansträngande.

Men kärleken till resandet har ändå dominerat dagen. Så sjukt tacksam över att vi kan åka iväg. Det är så otroligt lyxigt att få känna inspirationen flyga fritt.

Vi har promenerat över 1 mil varje dag, så jag är minst sagt mör i kroppen just nu. Jag börjar tvivla på att kroppen någonsin blir helt återställd efter graviditeten, oavsett träning. Får ont på de mest märkliga ställena. Jag funderar på att gå till en osteopat nu när det är nytt år och allt. Hon jag tränar pilates hos rekommenderar det (inte minst efter en graviditet), någon som testat det någongång?

Barcelona, I will definitivt be back.

Tog med denna för den är så himla fin bild på mina två A. Såhär går dom runt nästan hela tiden om dagarna här. Önskar att jag också kunde vila lite på Antons huvud. Men sen igen så gör jag nog redan det på många sätt.

0

Kommentera

barcelona ser verkligen så fint ut. hoppas att kroppen hinner återhämta sig och bli någorlunda pigg!

Christin

Tack snälla! 🙂

Hurra att ni fick så härliga dagar i Barcelona!
Jag har följt er resa med spänning via instastories, bara för att få en extra glimt av staden samt att det alltid är kul att se hur andra uppfattar ens favoritstad!

Christin

Ah va fint!! Speciellt det sist med TT få se något man gillar genom någon annans lins. Dock en utmaning med stories med en vild tvååring i trafiken 🤤 Men har massor av bilder så håll hatten !! Kram!

Ser heeeelt fantastiskt nice ut. Känner riktigt hur ni njuter av värmekänslan, saknar det så. Fast nu är det kallt på riktigt i Borås och det älskar jag, hatar ju regnet som ständigt ligger över den här dalen.

Christin

Det har varit så så så najs! Låter också härlig med RIKRIG vinter. Det älskar jag! Men i Malmö blir allt en grå sörja med ett geytlock på. Det gör mig sinnessjuk och typ klaustrofobiskt att ibland inte se himlen på dagar, veckor!! Så det här var underbar!! Kram

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.