2018-02-01

Torsdag

Årets januari har varit bättre än många andra. Känt mig glad, pigg och stark och full med kraft framåt men så kom världens mest utdragna historia om min mens. Den kan ni vid det här laget. Det är som var tredje månaden så får kroppen spel och allt blir så himla tungt. Andra månader kan jag bli förvånad när jag tittar ner och plötsligt fått mens. Inte en fis på tvären så långt ögat kan nå. Min kropp verkar jobba i tre månaders intervaller. Och denna gången klubbade det hela mig rejält. Energin dog. Den stora skillnaden mellan nu och förra året däremot är att det bara är kroppen som blir klubbad. Visst, inspirationen blir lite trögflytande men jag känner mig ändå….grund-glad. Jag är glad i huvudet. Längtar efter kompisar, att få jobba och livet i full fart. Så även om kroppen är mosig och det är frustrerande så känns det hanterbart. Det går över.

Men med det sagt längtar jag ändå tills man får lite hjälp utifrån. Och jag kom på mig själv idag att längta ut till huset specifikt. I stan levs livet i full fart och där ute sover man och är utomhus. Badar. Och pillar i någon rabatt. Klipper sniglar. Jag hade nog inte kunnat leva där året runt, men det har verkligen börjar bli en liten tillflyktsort det där huset. Dit man åker för att få vara ifred och för att koppla av (inte att förväxla med koppla ner – förra ägarna drog in fiber till huset. Tack gode gud).

Hur som. Kanske skulle jag och Anton kickstarta säsongen med att åka på weekend på tu man hand till huset? Även om halva grejen med huset är för Algot skull, påstår vi. Som om tvååringar är dom ända som behöver lite idyll i sitt liv.

0

Kommentera

Mamsen

Dom bilderna gjorde min dag – TACK! ❤️

Christin

Puss mamsen

ser så mycket fram emot att få se mer av huset i vår. verkar så himla fint!

Christin

JAG MED! Längtar! Hoppas denna våren blir lika härlig som förra.

Hanna

Åh vad jag gillar dig Christin!! Bäst i bloggvärlden och absolut den jag allra mest hade velat va kompis med på riktigt. Dig och Lina. Ha en fin helg! kram

Christin

Amen åh vilken kommentar att få denna mosiga fredag. Typ den finaste! tack för du läser och säger hej – det är det absolut roligaste. KRAM!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.