2017-09-17

Att styla om sommarklänningen till hösten, en 30årsfest outfit och ett par sinnessjukt bekväma klackar

styla om sommarklänningen till hösten

Hej från kvällssoffan. Jag är så trött, men glad. Jag var på 30års fest igår på stranden i Rydebäck för en av mina äldsta och bästa vänner igår. Otroligt fin kväll. Men det har varit tre 30års fester nu på mindre än 4 veckor, så jag är minst sagt trött. Men extremt kul har det varit. Emelie som vi firade igår har jag ju hängt med i snart 13 år och det har verkligen inte alltid varit lätt. Det är ju inte konstigt att man tappar kontakten med varandra, inte drar jämt hela vägen och helt enkelt gör slut när åren går. Men med Emelie har det varit annorlunda. Vi har verkligen kämpat för varandra. Hjärtskärande (och värmande!) fint!

styla om sommarklänningen till hösten

Jag tog fram finklänningen från Rodebjer. Känner mig verkligen alltid så himla tjusig i den. Jag hade ju den på min lillebrors bröllop i juni och på en 11-rätters middag i Frankrike. Så klänningen levererar verkligen oavsett årstid och tillfälle. Och land.

styla om sommarklänningen till hösten

Jag älskar verkligen Rodebjers kollektioner eftersom det just är så himla lätt att lägga till eller ta bort utefter säsong och look. Att man så himla lätt kan klä ner och upp hennes plagg. Den är ju perfekt som en lyxigare sommarklänning, men kändes en aning naket såhär på höstkanten. Så jag la till.

styla om sommarklänningen till hösten

Jag la till en gammal blus i spets från HM under. Plus la lite extra tid på sminkningen. Ända sen den där 80-tals festen har jag liksom upptäckt att smink är…roligt! Total nybörjare men äh. Jag pinterest:ar referensbilder och sen försöker jag härma så gott det går.

styla om sommarklänningen till hösten

Körde på mörka detaljer till för att det inte skulle kännas för gulligt. Jag gillar starka kontraster. Jag växte upp med matchilimatch men tycker lätt en outfit blir tråkig om man matchar för mycket. Det blir liksom en aning förutsägbart. Tycker jag i alla fall. Våga vara knäpp.

styla om sommarklänningen till hösten

Lockade håret och allt möjligt. Hade tid till det eftersom Algot var upptagen att köra slut på sin farmor och farfar. Lyxigt för mig!

styla om sommarklänningen till hösten

Kände mig fin!

styla om sommarklänningen till hösten

Det sitter som bekant i detaljerna. Den här outfiten är ju inte jätteavancerad egentligen men tycker det blir spännande med dom olika materialen och mönstret på klänningen tillsammans med spetsen. Inte minst till fest. Till vardag eller något enklare hade jag tagit en långarmad, ribbad tröja eller en enkel, slät t-shirt.

styla om sommarklänningen till hösten

Och ett par svarta, enkla skor från &otherstories. Vill verkligen lyfta att dessa skor var helt sinnessjukt bekväma. Jag är inte den som går med klack stup i kvarten. Men med dessa kändes det verkligen som jag kutade runt i ett par ballerina hela kvällen. Och det var inte pga av drinkarna.

Lovar.

0

Kommentera

Älskar älskar älskar.

Christin

Puss puss puss!!

Emelie

Amen såååå fint skrivit och så fin du är!! Jag är så glad i dig ❤️ Och jaaaa vi var verkligen kämpat för varandra men så värt det! Puss! PS. Fortfarande bakis.

Christin

Varit värt det alla dagar i veckan! Är glad för oss! PUSS
p.s jag med!

Så fint! Färgen på klänningen är ljuvlig!

Christin

Tack snälla, vad glad jag blir!!

SÅ snygg! älskar att använda sommarklänningar om vintern på olika sätt 😀

Christin

JA!!!!!!! håller 1000% – plus kul att använda sin garderob lite året runt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.