2018-04-08

Två snabba skönhetsfavoriter från Murad

skönhetsfavoriter från Murad

Jag har två nya favoriter i min necessär. Fick båda i ett startkit från Murad när jag var hos Marie på Electa sist. Kanske båda kan gå under temat “quick-fixes”.
Må älska skönhetsprodukter men min terminologi-kunskap är minst sagt på latsidan. Men båda ger liksom en jämn och härlig hy.

skönhetsfavoriter från Murad

Älskar dessa. Inte minst för deras portionsförpackning. Lätta att ta med, lätta att ha att göra med. No muss, no fuss. Servetter som innehåller glykolsyra och c-vitamin. Jämnar liksom ut hyn och ger så himla fin lyster. Testade en morgon när min hy var grå som en burk med sardiner och tyckte jag fick ögonblickligt piff och liv i ansiktet. Köpte genast fler.

skönhetsfavoriter från Murad

Och så denna rackaren. Som jag först inte hade en blekaste aning om vad den gjorde. Så fick sms-fråga Marie. Rekommenderade att ha den som en slags primer “främst ger den ju en fin utjämnande finish, en ren kanvas för makeupen”. Sagt och gjort! Känns silkeslen och slurpas snabbt in i hyn. Och tycker sminket lägger sig så-himla-snyggt med denna.

Lite extra kuriosa från Marie:

“Den bevarar/kapslar in fukten från din dagliga hudvårdsrutin, har ett spf 30 (så halleluhja för att ha denna ovanpå sin dagcreme året om – men speciellt nu på vår/sommar så är ju huden skyddad för exponering under dagen 💥) för alla hudtyper, då den har en mattfinish men ger och bevarar fukt (ej fett, vi gillar fukt inte fett!) sedan innehåller den även peptider vilket arbetar på strukturen/kollagenet. 

Man kan ha den ovanpå sin dagcreme innan MU eller tom applicera i t-zonen med en fluffig/ej tät borste för att bevara matt effekten och hålla makeupen på plats.”

 

0

Kommentera

Det låter ju underbart!

Christin

Ja! Enkelt och effektivt, bästa kombinationen!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.