2017-10-13

Rutiga byxor från Lindex, en förkylning senare och inspiration på Fejjan

Rutiga byxor från Lindex

Nu är Algot på förskolan igen. Skönt. För honom och för mig även om det faktiskt varit en ganska mysig vecka. Men jag vaknade såklart upp tokförkyld dagen han skulle få rören. Och att ta hand om ett uttråkat barn när man själv är sjuk. Nja. Har haft bättre dagar i livet.

Rutiga byxor från Lindex

Operationen gick verkligen så bra. Vi var hemma lagom till förmiddagskaffet och Algot var sig glada vanliga jag. Så vi hade en mysig familjedag på stan. Därav piffet.

Rutiga byxor från Lindex

Piffet är också till för att kriga mot förkylningen. Men helt ärligt. Vet inte om det funkar. Längtade bara hem efter min pyjamas. Men fick mycket komplimanger på stan för mina byxor och det är ju kul!

Rutiga byxor från Lindex

Rutiga byxor från Lindex. I butik nu! I astjockt tyg som en jacka och supervida som ett paraply. Men framför allt – väldigt sköna. Min röda tröja är från i vintras och baum und pferdgarten.

Förresten! Midis Facebooksida. Har tänkt på hur ska det också vara ett inspirerande ställe? Jo! Jag delar det som inspirerar mig. Ska inte sticka under stolen med att Facebook hjälper mig såklart sprida mitt eget innehåll, men mitt innehåll inspireras väldigt mycket av andra. Aldrig sno, såklart. Men det säger väl sig själv? Men att tro att man uppfinner hjulet varje dag är ju naivt. Jag inspirerar (hoppas jag) och inspireras (hela tiden) och summa summarum blir ju Midis.  I alla fall. Följ gärna om ni vill. Nu är det snart äntligen helg!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.