2018-02-14

Ett jippo, en serie, en trendspaning, ett hjärta och ost

ostvännermalmö

Glad alla hjärtans dag! Jag blir nästan full i fan när jag läser om all klagosång kring denna dag. Håller med i allt, kommersiellt jippo såklart, men jag vet inte. Har ändå lust att sätta mig på tvären, fast på fel ända då antar jag. Barnsligt, jag vet, men sammanfattar rätt bra hur jag känt mig senaste tiden. Reklammakarna har i alla fall lyckats med att identifiera (och således profitera) på vår törst efter något speciellt såhär i minst sagt alldagliga februari. Det kan man väl ge dom.

ostvännermalmö

Har haft några trista dagar i omlopp. Inget dödsallvarligt eller totalmörker. Bara haft tråkigt och varit grinig. En svag känsla av meningslöshet som pickat på. Som jag ändå försökt aktivt att bekämpa. Igår tog jag till alla konstruktiva sätt jag vet för att vända dagen och må bättre. Duschade, köpte en semla, gick och tränade. Och såg hela säsong 1 av Younger på kvällen. Funkade faktiskt. Jag kände mig bättre. Kan också helt klart rekommendera denna serie. Banal men underbar i sin enkelhet.

ostvännermalmö

Idag räddades dagen av att jag faktiskt hade en workshop/föreläsning inplanerad och därmed tvingades till att skärpa mig. Blev ännu gladare när Lina skulle gå på samma tillställning. Som jag faktiskt skänkte en tanke när jag såg dessa byxor i Zaras skyltfönster. Fina, visst?

ostvännermalmö

Idag var i alla fall trendspaning inom inredning och livsstil S/S 19 från Sweden Fashion Council. Lovade mig själv att investera i lite mer sånt här under året. Till mig själv från mig själv. För att ta hand om och uppmuntra kreativiteten. Så lätt att tro att den gror av sig själv, men även den måste man vattna då och då.

ostvännermalmö ostvännermalmö

Plus såklart kul att få dela eftermiddagen med likasinnade. Träffade på Annika som jag följt på Instagram ett tag  – det är så himla fint när digitala bekantskaper flyter över till verkligheten. Det är en sak jag gillar så mycket med sociala medier – hoppet från det ena till det andra blir inte så långt. Vi tar bara vid där förra bilden slutade, på ett ungefär.

ostvännermalmö

Påväg hem från jobb fick jag ett sms från Anton som föreslog en spontan AW eftersom Algots var med sin farmor & farfar. Ja såklart, sa jag och vi möttes upp vid Ost & Vänner som är Malmös minsta men charmigaste bar.

ostvännermalmö

Väldigt charmigt och genuint ställe. Vi glömde typ att vi var i Malmö och svävade iväg till något hippt franskt ställe där vi inte hade barn eller diskhög hemma. Det blev väldigt romantiskt i sin enkelhet. Ost, vin och spontantitet är tydligen allt som krävs.

ostvännermalmö

Hur som helst så vet man att osten är god när man köper med sig allt hem och säger “hit måste vi gå igen”.  Och så blev även idag en bra dag även fast huden kring hjärtat känns lite för trång utan någon vidare anledning.

 

0

Kommentera

Ä L S K A R Younger! Jag och Simon betade av det mesta i ett hav av täcken och kuddar på golvet den 1/1

Christin

Åh ja!!!!! Sjukt bra dagen efter serie!! Love it!

åh, gick förbi ost & vänner för någon vecka sedan och tänkte att det såg ut som ett himla mysigt ställe. så fint att se att du hänger här i krokarna! blir så sugen på att *upptäcka malmö* när jag ser dina guldkorn.

Christin

GÅ DIT!!!! det var SÅ trevligt!!!!

Åh, vad bra du beskriver hur ens mående kan kännas i den sista meningen här! <3

Christin

Oh tack Malin. Ibland skaver det bara helt enkelt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.