2017-12-02

Ootd, ett och annat budgettips och drömskor

Hej från Stockholm. Inte i skrivande stund förstås, men för en liten månad sen om ni minns? I dagsläget ligger jag och svettas i sängen ackompanjerad av en väl inarbetad wiskeyröst.  Bombförkyld alltså. När jag tittar på dom här bilderna slår det mig att jag varit småsjuk ända sen dess. Förkylning och blåsor och jag vet inte vad. Nu i efterhand är det inte så konstigt att det hela bröt ut nästan samma dag som Anton blev färdig arkitekt. Jag behövde inte “bara orka lite till”, släppte taget och kroppen slappnade (la) av.

I min nya tröja från Baum und Pferdgarten. Älskar verkligen deras tjocktröjor så kan verkligen rekommendera dom även om jag förstår att dom kostar en större slant. Eller är lite minst sagt svindyra. Brukar hålla koll på rean eftersom det nästan alltid finns grejer kvar. Så det kan man göra. Eller titta bland kedjorna såklart, som blivit fenomenala på att snappa upp exakt samma sak. Typ.

 

Som här. Älskar verkligen drömmen från Ganni men det är ju både en halv och hel månadshyra. Så nja. Och även om den från Lindex inte är i helt samma kaliber så är det close nog för den prislappen. Eller varför inte en blå från HM. Tips! Eftersom ni är några som frågat.

Säsongens favoritbyxor i sammet. Just dessa är från APC men här finns ett par fina från Lindex (om än i lite annan modell) om man vill testa en byxa i sammet (gör det!). Jag köper alltid typ ett par byxor per säsong och har dom sen till allt – hela tiden. Dessa är inga undantag, inte minst eftersom dom är svarta. Det funkar som bekant till det mesta.

Den stora skillnaden, tycker jag, när man lägger lite mer på ett par byxor är verkligen passformen. Som ett par bra skor formar sig ett par bra byxor efter dig. Köpte dessa från Rodebjer för ett par säsonger sen och är fortfarande några av mina favoriter. Väl värt alltså om man har möjlighet.

 

Glittriga skor for Nice som alltid piggar upp och ger en outfit det lilla extra. Älskar verkligen dessa skorna. Borde köpt två. Eller så kanske jag ska önska mig dessa någongång i livet.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.