2017-10-10

Nya öron, förkylningen och världens bästa unge

Den här lilla människan. Snacka om att han bara roll with the punches. Även om han inte vet annat. Men fasiken vad han bara står ut och gör det med bravur.

För idag åkte vi till Trelleborg för att operera in rör i öronen på honom. Så han äntligen ska höra som man ska. Så världen kan bli lika stor för honom som den är för någon annan. Men operation var nästan att ta i. In och ut på 35 minuter. Sövd, rör, vakna. Klart. Sen var han turboglad resten av dagen. Och så spännande att kolla lite extra på honom idag såklart. Blev nästan rörd när Anton bad honom kasta en papperspåse. När han fascinerat trycker till påsen när den prasslar i handen på honom. Och skrattar. Skrek “plask” när vi kastade kastanjer i kanalen. Åh. Bra dag ändå. Även om jag varit lite nervös. Man bär ju nerverna utanpå med dessa små.

Vi var hemma innan klockan var 10 på förmiddagen. Men det betyder också att vi gick upp halv sex. Och den där förkylningen jag känt i kroppen de senaste par veckorna har brutit ut. Äntligen, ändå. Så man kan må bättre någon himla gång. Men med detta sagt så blir det lite piano denna vecka. Även här inne. Jag måste verkligen bli bättre på återhämtning om det här ska hålla i längden. Och det vill jag ju att det ska göra.

puss!

0

Kommentera

men å! vilken lättnad! hurra för algot och fina föräldrarna med såklart. <333

Christin

Ja, faktiskt! Sov äntligen gott i natt Tack finis <3

ah, så skönt att veta att allt gick bra med algot! och jag förstår att det måste banka extra hårt i hjärtat när ens barn ska opereras. jag är så glad att algots värld kunde växa!

Christin

Jag med. Det är totalt rörande. Hjärtat smälter för den lilla ungen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.