2018-01-27

Natsuko byxor från Baum und pferdgarten, soffläge och syskonkärlek

Natsuko byxor från Baum und pferdgarten

Lördag kväll. Kanske inte den smartaste bloggdagen rent strategiskt sett. Men strategi är tråkigt och någonstans älskar jag fortfarande bloggen som mest när man fortfarande kan se spår av dess föregångare. Dagboken. Så nu blir det såhär, dödstrött en lördagkväll från soffan. Men andra bullar var det igår. Då var jag i Köpenhamn i mina nya Natsuko byxor från Baum und pferdgarten.

Natsuko byxor från Baum und pferdgarten

För ett år sen, eller ens ett halvår sen hade jag aldrig köpt dom. Något har hänt med dig, säger Helle (min svägerska) ömt när vi dricker kaffe. Och jag nickar och ler genuint denna gång. För något har hänt. Även det inte är hela tiden eller varje dag. Eller att jag kan förklara exakt vad eller hur. Men jag känner äntligen att vardagen är rolig, färgstark och spännande igen. Och i det hittar jag kraft att testa nya grejer. Även om det bara är ett par brallor. Men det kanske börjar där.

Natsuko byxor från Baum und pferdgarten

Min lillebror bor ju i Köpenhamn så har alltid en extra anledning att åka dit. Det är nästan som hemma. Det är väldigt fint och är väldigt glad för det. Inte minst när min familj är så liten och kämpar för att inte bli ännu mindre. Familjen alltså, sån komplex liten sak. Men väldigt glad för dom jag har. Inte minst de allra nyaste, Algot och Viggo. Snacka om frisk fläkt och rakt in i kaklet. Fullt ös med andra ord. Det är ju nästan prick ett år mellan dom två och det är stundvis väldigt rörande att se dom växa upp ihop. Jag och Algot var ju till och med på Kelles bröllopsresa, om ni minns? Och hoppas på några såna här, snarlika dagar tillammans i år. Sommar och livet i en salig bladning.  Och midsommar förstås.

Natsuko byxor från Baum und pferdgarten

Men just igår så hjälpte min väldigt grymma och kompetenta lillebror mig med några jobbgrejer. Vi jobbar ju med snarlika grejer. Eller typ. Medan jag jobbar med innehåll så jobbar han med att mäta och följa upp innehåll. Data. Egentligen är vi ett klockrent team. Någongång, någonstans kanske vi vågar på oss ett riktigt gemensamt projekt. Ska bara ha råd att betala honom några hundra tusen först. Om man ändå tyckte sifferkombinationer var lika roligt som färgkombinationer.

0

Kommentera

Åh vad du inspirerar mig att ha mer färg på kläderna! Älskart! <3

Christin

Du är 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 Gör mig megaglad attfå höra!! Mot en färgstark vår, visst? 💓😘

Matilda

Jaaa! Köpte rosa sneakers förra veckan och idag bär jag blommig, nu kör vi! =D

Christin

JAaaaaaaa!!!! Jag körde också blommigt idag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.