2018-02-12

Måndag, sociala medier och kommande vecka

Så blev det ny vecka igen. Skönt. Jag vet inte om jag helt enkelt hade för roligt i verkligheten förra helgen för jag har knappt orkat öppna datorn på hela veckan. Känt mig, inte oinspirerad, men motvillig på något sätt. Öppnat Instagram och sett tjusiga frukostdukningar och tänkt “det där är inte livet” och lagt ner telefonen. Livet är mycket kladdigare än så. Jag  brukar oftast för det mesta febrilt försvara sociala medier eftersom jag faktiskt tycker det mest kommer gott och fint ut ur det. Men ibland slår det fel. Antagligen för att jag känner mig vild i själen snarare än sociala medier är boven. Kanske är det bensin på elden men sällan det som startar det. Upplever jag. Däremot kan ju sociala medier förstärka negativa känslor, helt klart. Så jag lät helt enkelt bli det hela förra veckan.

Handlade blommor på en måndag och utförde mindre än vanligt. Övade på att duga, som jag tycker Flora skriver fint, enkelt och avdramatiserat om idag.

Livet blir faktiskt lite roligare när det är fint. Fick en komplimang / kommentar om att man alltid kände igen mig på lekplatsen för jag var den som är minst praktiskt klädd. Och snygg la hon förvisso till. Jag ryggade tillbaka en sekund, för jag kände mig plötsligt lite dum. Som om jag var utklädd – sån där kan ju lätt bli en omvänd komplimang fast det nog inte alls menas så. Men även där handlar det väl mycket om hur jag ser på mig själv, så jag sträckte helt enkelt på mig och sa  “tack, va kul“. För jag vill leva ett liv där saker, jag, ögonblick och lekplatser för lov att vara ut över det vanliga. Och då är det ju fint när jag faktiskt gör det.

Och så har jag en rolig vecka framför mig. Ska gå på en workshop om trender S/S 19 och en lanseringsfrukost som jag ser framemot. Kul när det händer saker och när jobb blandas med roligt. Bra recept för att februari ska gå snabbt, tänker jag.

0

Kommentera

Sofia

Jag skulle bli glad och framförallt inspirerad om jag såg dig, färgglad och grann. Jag är minst lika opraktiskt klädd, även om jag är mycket fegare i mina klädval. Jag vill inte sanda, blöta eller gegga ner mig även om jag har jeans och sneakers. Så fortsätt att klä dig så där inspirerande som en annan bara vågar (fast en bråkdel ibland) när solen skiner och blommorna blommar mer än vad fåglarna kvittrar. You rock!

Christin

åh vilken varm och fin kommentar att få såhär i en kall måndag. Tack! Ibland räcker det med en bråkdel förresten! Tusen tack du tog dig tid att säga hej, gjorde mig glad!

men gud bäst är du som är så färgglad och fin alltid. orka va grå!

Christin

orka va grå!!!! Precis så. Kram fina Vicky

Du inspirerar mig sjukt mycket att klä mig lite roligare (vilket egntligen är mer jag). Bara kör! och precis som du skriver analysera inte utan njut av komplimangerna även om det är svårt =) <3

Christin

Åh tack!!!! Blir sjukt glad! <3 ses på fredag!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.