2017-09-25

Måndag, en höstig outfit och serpentinvägar

Måndag. Men jag kommer tyvärr inte med någon solskenshistoria. Eller citat. Utan den råa verkligheten. Med prestationsångest, nervositet men framför allt ett prickigt barn som inte får vara på förskolan. Vilket ställer till livet, minst sagt. Dom som påstår att allt går när man har barn ljuger. Eller alltså. Livet slutar inte bara för man har barn, men det blir en större utmaning. Helt klart. Dom som påstår annat – dom ljuger.  Livet med barn är som en serpentinväg, vilket är ganska frustrerande när allt man vill är att springa rakt fram.

Men med det sagt är Algot ändå bäst. Och faktiskt en av mina motivationer när det kommer till att försöka mig på frilanslivet. Att kunna anpassa livet efter honom, snarare än honom efter livet. Men vill bara säga att det är svettigt – jag är svettig – fast det inte alltid kanske syns. Känns viktigt att ändå säga det ibland.

En annan svettig dag var förra fredagen (fast av för varma kläder och en somrig höst). Kände mig höstfin i höstens höstigaste tröja från HM och scarfen jag fick av mina kompisar när jag fyllde 30. Tillför verkligen en känsla av finess och tjusighet.

Glittriga skor från vår weekend i Nice i våras och strumpor från &otherstories.

Kan verkligen rekommendera att testa på scarf-livet! Det är kul!

Extra bra vad just det här fredagen eftersom det var då jag fick mitt stylistjobb på Grandpa som jag gjorde i torsdags. När jag stylade deras skyltfönster! Som jag tänkte visa bilder från ikväll!

Glad måndag!

 

 

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.