2017-11-12

Höstig outfit, ootd, blåsor och att vara på väg hem

Höstig outfit, ootd

Nu åker vi hem igen. Allt för kort som vanligt. Det där med att inte ha sin familj i samma stad. Eller ens samma land. Så trist. Men så oerhört fint att se hur det inte spelar någon roll när vi väl ses. Då springer Algot ändå efter min morbror som om dom ses varje dag. Och vinklar glatt “hej då mama, ses sen” när vi försvinner ut genom dörren för en barnfri dag på stan. Så. jäkla. hjärtskärande. fint. Och ännu mer att äntligen få se Algot interagera med sin kusin Viggo. På väg att bli best buddies.

Höstig outfit, ootd Höstig outfit, ootd

Jag däremot kämpar på. Hann precis blir frisk från förkylningen som la sig som en våt filt över Stockholmsresan innan jag började känna av nästa. Trodde först jag bränt mig på tungan. Sen blev det bara värre. Tusen små blåsor. Nu kan jag knappt äta. Jag förstår också varför Algot pekade på munnen och sa “aj ont” hela förra veckan. Fy fanken.

Höstig outfit, ootd Höstig outfit, ootd

Men innan jag däckade ihop helt (gud hjälpe mig på hemresan alltså) så hann jag och Anton åka in en sväng till London. Med hjälp av lite paracetamol, rött läppstift och lite livsbejakande mönster. Vi åkte till Kew Garden som var så himla fin i sin höstdräkt. Eller sensommar om man så vill – med lite vilja och global warming.

0

Kommentera

Så fin!
Älskar att komma hit, blir så peppig av dina inlägg. Mer färg åt folket!

Och glömde ju… Missar ibland att ge respons till det som kanske mindre yta, men älskar även dina texter och tankar. Du verkar vara en så klok kvinna, som delger oss både bra och mindre bra dagar. Känns fint och äkta.

Christin

Tack tack tack tack för du hejar! Betyder verkligen så mycket för det gör det här stället lite extra bäst. Jag lägger ju ner mycket tid tanke och själ framför allt här just för att jag vill att det ska bli exakt så. Inspirerande men genuint. Att det når fram betyder allt! Tack!!! Set framemot när du kommer till Malmö någon vacker dag!!! <3

Viktoria

Håller med Helly, vilket fint inlägg. Jag blir också alltid glad av att titta in på bloggen, oavsett ämne. Har kanske skrivit det tidigare, men gillar hur du blandar yta och allvar.
Så snygg outfit med.

Christin

Tack snälla! Jag blir så himla glad för all feedback. Jag lägger rätt mycket tanke bakom att växla just mellan högt och lågt. Eftersom jag tycker är livet är just så. Ibland darrande allvar och ibland en dansant lek. SÅ TACK, jag är väldigt glad att det skiner igenom . KRAM!

fy tusan, hoppas du kryar SNABBT. snygg som tusan är du iallafall!

Christin

Vicky <3333333 tacckkkkkkk. Det behövs. och lite extra tack för komplimangen. Behövs också ibland 🙂 KRAM!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.