2018-02-03

Helsingborg, kompiskärlek och hotellyx

Idag är jag i Helsingborg. I skrivande stund i ett helt eget hotellrum och det känns helt otroligt lyxigt – nästan olydigt. Jag ska äta middag med några av mina äldsta och mest dansanta kompisar ikväll och eftersom min mamma flyttat från Helsingborg hjälpte dom mig med sängplats och drog i lite kontakter. När jag kom in på hotellrummet hade dessutom Marie varit inom en sväng och fyllt sängbordet med livets extra piff. Så otroligt fint att få känna sig så omhändertagen av sina vänner. Speciellt när jag inte varit världens bästa vän den senaste tiden. Jag är väldigt uppe i mitt eget, vilket gör mig till en extremt disträ vän. Inte alltid så charmigt, jag vet. Men försöker verkligen tänka att vi gör vårt bästa – även när jag blir besviken för att jag inte prioriteras hos någon annan. Inte kasta sten i glashus osv.

Helsingborg kommer ju alltid vara speciellt eftersom jag växt upp här och gick i gymnasiet här. Det är ju något med den tiden som sätter alldeles speciella spår i en. Var också förbi en annan vän här som fått sitt tredje barn. Det är så fint hur vi följs åt i livet även om vi inte delar vår vardag ihop längre. Ibland känns det som vi nyss var 16år och det är på något sätt den känslan jag flyr tillbaka till när jag kommer hit men snart har vi känt varandra halva livet!

Extra lyxigt ibland med en kompis som jobbar inom skönhet och hudvårdslyx. Kan verkligen rekommendera Marie på Electa btw. Inte bara för att hon är min kompis utan för att hon verkligen ÄR grym på det hon gör. Jag gjorde en ansiktsbehandling förra veckan, så himla välbehövligt för detta vintertrötta ansikte.

Passar på att använda min leopardklänning från Ganni – så himla skön och perfekt i resväskan. Älskar grejer som inte skrynklar och är okomplicerade. På med en klänning så är du klar liksom.

Nu ska jag bada badkar, måla naglarna och sen möta upp mina vänner. Drömdag! Unnar varje människo(-mamma) detta upplägg minst en gång om året!!

0

Kommentera

Låter helt fenomenalt! Hoppas du får en fin kväll! Och en lång sovmorgon imorgon!

Christin

alltså gud ja. Känns så otroligt LIVSLUST-igt. Kan verkligen rekommendera liknande upplägg i framtiden. Så värt och framför allt – så värd!

men åh, fy sjutton så härligt! hoppas ni hade en kanonkväll och att morgonen blir prick som du vill. kram!

Christin

Tack söta du!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.