2017-12-12

Ett gäspigt hej, en prickig tröja och ett par gulddojjor

Inspirationen tryter just nu. Eller egentligen inte men årstiden gör det väldigt svårt att förverkliga inspirationen. Den kommer inte ut utan fastnar i kroppen och gör en totalt..förstoppad. Saker som man annars får energi av blir inte av, man blir trött och tröttheten bromsar en. Jag ser och läser det överallt, så jag tröstar mig med att det nog inte mig personligen det är fel på. För det är väldigt lätt att rikta pekpinnen dit. Hur som helst. Jag sitter mest inne vid köksbordet och jobbar. Äter lunch ute ibland och passar då på att fixa till mig. Det är ändå rätt kul. Att fixa sig. Jag har förresten ett knäppt hårknep som verkar funka rätt bra för att få till ett vågigt hår. Måste bara testa ett par gånger till för att se att det faktiskt är ett tips och inte bara knäpp-tur.

Älskar min nya prickiga tröja från Samsøe & Samsøe som min svägerska Helle tipsade mig om. Passade på att köpa den när det var Black Friday. Lite för genomskinlig för min smak egentligen, men nu på vintern håller den en lite extra varm men framför allt piggar den upp vilket outfit som helst. Väldigt fint, tycker jag, när något oväntat sticker fram under ärmen eller vid urringningen.

 

Och så har jag köpt nya skor. Hann sucka åt att skånska vintrar ändå är som en kall vår och en guldig sko med en varm strumpa räcker bra. Sen kom slasket. Såklart.
Hittade dom i alla fall på rea efter en enkel google, alltid något!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.