2018-01-14

En ootd, sömnrapport och att känna sig dålig

Godmorgon! Hela vår helg ställdes in när Algots öga svullnade och han sov som en kratta. Sen sov jag som en kratta och ja, här är vi nu. Men livet med barn tvingar ändå ut en i alla fall en gång om dagen, speciellt när man bor på 70kvm och har ett barn som har minst 150kvm spring i benen. Så ut vi gick igår.

Jag drog på mig mina favoritbyxor från Stine Goya som jag köpte förra året och som hade behövt ett strykjärn. Tycker så himla mycket om dom här byxorna btw främst för dom är sköna men allra mest för att dom är sköna i kombination med roliga. På med en tröja och så är man klar. Matchade med min mega-reafyndade myströja från Baum und Pferdgarten. Däremot var det svinkallt ute. När vi kom hem pratade vi om vilken bra dag det hade varit på andra sidan årstiden. En dag när man cyklar i parken, äter falafel på en bänk och köper med sig kaffe har en helt annan klang på sommarhalvåret.

Och så sov jag så himla dåligt i natt. Eller jag sov inte alls. Somnade halv fem, upp klockan halv åtta. Ägglossning. Har jag otur har jag så extremt svårt att sova vid ägglossning och precis innan mens. Och efter mitt helvetesår 2016 så blir kroppen snabbare urlakad these days. Så två nätter med typ obefintlig sömn gör att alla ologiska känslor får fritt spelrum. Jag borde fattat det igår när jag inte orkade publicera det här inlägget pga av “jag är ful” eller när jag satt och provade mig fram med nästa inlägg och nästan började gråta för allt blev så vansinnigt kasst. Eftersom jag är kass. Eller när jag ryter åt Algot för att han kastar sig oväntat och lite burdust men handlöst kärleksfullt på mig. Då känner man sig inte som världens göttigaste person kan jag meddela.

0

Kommentera

hatar de där känslorna som sköljer över en. jag har himla problem med pms och märker således också av min ägglossning big time många månader. hataaaaar att sitta där och gråta ögonen ur mig och någon dag senare komma på att jaaaha, det var bara kroppen som ballade ur nu igen. tänker liksom aldrig på det i stunden (så kan inte lugna mig själv, rimligt) men förstår alltid efteråt. när det en del gånger är försent.

hur som. hoppas din söndag blir fin och att du får många timmars sömn inatt <3

Christin

Ugh ja, vissa månader kan verkligen vara värre än andra och det tar verkligen över hela ens väsen. Vet att vi är så många som kämpar ett litet personligt krig. Styrkekramar till oss!

ida

du är jättefin faktiskt.och tack för att du vågar vara så ärlig!

Christin

Oh tack! Det betyder mycket att få höra och gör det lite lättare att våga dela ännu mer. Kram!

Kram! Hoppas det är bättre nu. <3

Christin

Tack malin <3 det är det (även om varje dag är individuell för mig och mitt huvud, hehe) KRAM

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.