2016-11-17

En klänning, kroppstyper och andra klagomål

klanning-3-av-3 klanning-1-av-3

Jag var på en
föreläsning
igår
så jag tog på
mig en klänning
en helt ny
skön känsla,
det där med klänning
jag tappade dom
lite där
efter förlossningen
kanske för att
alla var för
små
är för små
därav en ny
livet är för
kort för
för små kläder
jag köpte den

&otherstories
brukar inte handla
där
inte för min 
kroppstyp 
brukar jag säga
och jag fick
det verkligen
bevisat
för mig
att det bara finns
en slags
kropp
där
jag fick ta en
klänning
i näst största
storleken
sen tog det slut
inte för att
jag bryr mig
ett rats ass
om
vad som står på
lappen där
bak
men det behövs
inte ett
geni att förstå
hur många som
blir
exkluderade av
samma lapp
borde inte köpt
den
i ren protest
men nu gjorde
jag det
tyckte helt
enkelt den var
fin

en annan sak
det här med
strumpbyxor
är det bara jag
som får ont i magen
efter en hel
dag med dom
på?
min mage svullnar upp
som en ballong
varje gång
hur svårt skall
det vara att
göra ett par
schyssta strumpbyxor?
kanske ett av de
skönare plaggen
när jag var gravid
gick de över
och
runt magen
lindande in och
värmde
nu,
skall den tydligen
mest sugas
in
magen alltså
anpassas efter
ett
gummiband
vilket jäkla
trams

jaja,
det var dagens
vals
alltid är det
nåt

vad gör ni
idag?

 
jag vill veta!

0

Kommentera

Superfin klänning! Jag har nog tur med strumpbyxor, för oftast kan jag dra de så himla högt upp att jag rent teoretiskt skulle kunna fästa dem under bh:n… haha. Kort överkropp, helt klart. Tycker precis som du, att strumpbyxor (och vanliga byxor) som klämmer på magen är så obekväma. Jag löser det oftast med hög midja! (Dock inte så pass som under bh:n, men ändå)

Christin

Tack snälla! Min överkropp är också kort, eller tydligen någon störig mellanlängd för alla strumpor slutar mitt på magen. Kan man köpa “hög-midja”-stumpor? Hm, kanske måste undersöka utbudet lite bättre. Kram!!

Uhh, håller med dig om alla punkter i det här inlägget. Köpte dock nyligen strumpbyxor från Swedish Stockings. De kostade 185kr, urk, men jag gillar dem.

Idag har jag sprungit, haft en liten photoshoot för julkort åt en vän och ska på bio ikväll. KRAM till dig, Christin!

Christin

Men alltså, kan vara värt! Tack för tips, skall kolla upp.

Jag har så himla svårt att motivera mig med löpningen. Har försökt komma igång både en och två gånger nu i höst, men det är SÅ tungt. Roligt med photoshop, är det något vi får se något av? Hoppas! plus, MEGAKRAM!

Jobbar, jobbar, jobbar och längtar till i morgon då jag har en heldag med min lilla tjej (föräldraledig på fredagar). Har dock haft en så kallad “nyhetsverkstad”, med forskarna på mitt jobb, och vaskat fram roliga saker i verksamheten som jag kan göra nyheter av sedan. Det var kul!

Christin

Åh fattar helt klart! Jag är också ledig med Algot på fredagar, så mysigt att det känns som vår dag. Även om det ibland är en utmaning att aktivera och stimulera en 1,5 åring som vant sig vid fullt ös på förskolan. Åh vad roligt att höra om ditt jobb – som för övrigt låter helt sjukt vuxet. Hur hamnade du där? låter spännande!! kram!!

Superfin klänning! Men jaa håller med om strumpbyxor!!! Älskar klänningar och vill helst på mig det och kjol jämt men orkar inte få ont i magen. Heja sommaren när man kan gå barbent. Dessutom tycker jag inga värmer tillräckligt nu när det är svinkallt : ( Jag har inte gjort någonting idag, ligger hemma med feber så jag har vaknat, kollat på tv och så sovit i 4 timmar till 😛 KUL

Christin

Heja sommaren!! Tänkte på det också när jag till sist knölade av mig strumporna- sommaren, vilken grej!!

Åh vad tråkigt att vara sjuk. Krya på! Har varit semi-lite-grann förkyld hela november eftersom Algot varit snorig sen har började förskola. Typiskt. Hoppas du mår bättre idag!! Kram!

Himla fin klänning och ja, dessa nedrans strumpbyxor som antingen kasar ner eller gör ont 🙁

Jag sitter just nu i bilen o inväntar en bowlande sambo. Har innan dess varit i stallet och innan det en heldag på jobbet. Pust, dygnet har för få timmar!

Christin

Shit pommesfritt, vilken dag! Måste erkänna att jag ibland kan sakna kvällsdejter. Dagen tar liksom slut när Algot somnat. Positiva i det negativa är att man vilar. Men låter kul med bowling, skall skriva upp det på min & Antons to-do lista!! Kram!!

Jag känner igen strumpbyxeproblemet, men brukar ofta göra som några andra här i kommentarsfältet: dra de riktigt högt upp. Och ibland, för att kunna göra det, köpa en större storlek! Klänningen ser jättefin ut, men jag kan hålla med dig om &otherstories. Jag har svårt att hitta kläder där, även om mycket är så himla fint!

Jag har släpat efter i mitt bloggläsande, så svaret på vad gör ni idag? blir ju inte som de andras. Men, det är söndag, jag ska strax äta frulle och sen ska jag preppa inför veckan, gå en promenad, och skriva för bloggen. Målet är att ta det lugnt!

Christin

Tack för strumpbyxa-tips! Hoppas veckan blev lugn, jag längtar efter en sådan själv. Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.