2013-02-25

Det är havets fel

Nu har vi varit på Bali i två, tre dagar. Idag åker vi iväg till en annan del av ön för att surfa en vecka. I ärlighetens namn är både jag och Anton lite nervösa. Att surfa känns liksom så långt utanför vår verklighetsram, i allla fall för Anton. Han kan ju inte ens spela en enkel korpenmatch utan att bryta lillfingret. Men hur som har det varit skönt att slippa turistandet en stund och bara ha sand under fötterna. Det verkar som vi har haft tur med vädret dessutom! Bali är i slutet av sin regnperiod, så det har blåst och regnat en del innan vi kom hit. Vår första dag här var stranden och vattnet så sönder-regnad att både jag och anton tappade hakan, “är det detta folk har tjatat om”? Lagom till nästa dag var stranden nykrattad, tången bortblåst och havet turkost. Skönt. 
 
Här bor vi! Ett jättemysigt litet hotellkomplex, tio minuter från stranden för en rimlig peng. Bäst på tripadviser!
Det kändes rätt göttigt och lyxigt med en pool att kvällsbada i. 
Hej! Här skall vi ner till stranden och äta kvällsmat
Vi beställde in hummer, bläckfisk, räkor, krabba och snapperfisk (som jag inte vet vad heter på svenska). Vi kom lite tidigare än vanligt, så vi lyckades pricka in Happy Hour och beställde in två glas vin var. Men det hade nog räckt med det ena för Anton. hihi 
Vi har varit på stranden varje dag. Alltså, standlivet! Så enkelt och perfekt. 
Anton! Fast jag låtsades ett litet tag att han var Dylan..
It could be. 
Hej från vattenkanten!
När vi inte orkade vara vid stranden mer, badade vi i poolen. Inser att jag måste över på det med att stå rakt. Det kändes perfekt när jag väl stod där. 
Jag är Kelly. (Jag hoppas alla kan sina Beverly Hills 90210-referenser!!)
Jag var i såhär länge. 
Tills vi blev hungriga, snabbt in i duschen och på med det svalaste jag kunde hitta. Här är så vansinnigt varmt nämligen.

Vi gick till stranden, åt mer skaldjur och Anton höll sig till en lättare öl. Sen gick vi hem och kollade på the wire. Så himla perfekta kvällar i min mening. 
Dagen därpå gick vi på BaliYoga. Yogan hölls av en rar baliensk supervältränad man i ett väldigt fint bambuhus. 
Sen gick vi till stranden igen. 
 
Vi åt chips och jag läste tantsnusk. Alltså dessa böcker! Vilket skit det är egentligen. Första boken var roligt och festligt för det kändes så ovant att populärkultur var så.. brutal. Men alltså de två andra böckerna kan man lika bra slänga i soptunnan. Jag läser klart dem för jag, dumt nog, köpte alla tre böcker på en gång. Jaja, lättsam läsning är det i alla fall. 
Anton hade bränt sig i havet dagen innan. Vilket jag gav honom mycket skit för eftersom han är på mig som en hök med solkräm. För att jag är “oansvarig”, säger han. Så jag knäppte bilden och retades. Tills jag kom hem och insåg att jag bränt ryggen av mig, precis på samma sätt som Anton. Somliga straffar gud direkt, tydligen. För the record vill jag säga att jag smörjt mig med SPF 50 och 30 fyra gånger om dagen. Det är havets fel, inte mitt. 
0

Kommentera

men ååh vad underbart det ser ut att vara!!:D

Rolf

Det ser verkligen härligt ut!
Hotellet också.
Fina, varma bilder på flera sätt!!!

Mamsen

Instämmer helt med Rolf – man blir varm inombords av bild o text <3.
Smart att ta bröllopsresan först, hihi… (eller?!?)

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.