2017-10-23

Chanel Malmö – en pressfrukost mitt i stan, vänner och motorkraft

Chanel Malmö

Inte en dålig start på veckan. Pressfrukost för Chanel som öppnat sin första butik i Malmö. Älskar att Malmö börjar koka. Händer så mycket nu! Jag kutade dit med Julia som två blöta hundar (vädret nu alltså, suck) och visste liksom inte riktigt vad vi skulle förvänta oss. Men det var sjukt fint uppstyrt. Otroligt proffsigt. Generöst, personligt och proffsigt. All personal var så otroligt varma och karismatiska – och extremt pålästa om allt. Skoja min doja att det här varumärket vet vad dom håller på med. Otroligt genomarbetat.

Chanel Malmö

Klockan nio började festligheterna på Café Dornonville. Eller det rosa caféet som man mest kallar det. Garanterar alltid en bra instagrambild.

Chanel Malmö

Min kamera får verkligen kämpa nu. Den skånska vintern är inte nådig. Ljusinsläppet lider. Och jag som tappade min kamera i sanden på stranden i somras hänger verkligen inte med. Aouch.

Chanel Malmö

Julia och Lina! Ljuvligt att få börja morgonen och veckan med dom här. Tänk att för ett år sen kände jag ingen av dom! Good shit can happen. Tycker så mycket om dom.

Chanel Malmö

Visserligen att Julia lagar grym mat men hon är också så jäkla rolig. Önskar alla kunde få ta del av det. Snart kanske!! Förresten. Julia är nominerad till Årets Mat-instagrammare! Hon är så värd det. På mindre än två år har hon gjort hela Tuvessonskan, fattar ni! Så impad. Framför allt för hennes otroliga varma och vettiga syn på mat såklart, men världen inte minst. RÖSTA PÅ HENNE! 

Chanel Malmö

Här drar ingen sig för att varken filma, fotografera eller instagramma. Rätt najs ändå att slippa smussla med vad man gör. Jag kan ofta fortfarande känna mig fånig trots att detta är mitt jobb.

Chanel Malmö Chanel Malmö

Annat än resterna av Algots sketna macka med en halv centimeter smör på. Men kanske mest mer bildskönt ändå eftersom jag gillar mackor med smör. Jag gillar smör mer än smoothies kom jag på idag.

Chanel Malmö

Malmö. Inte så liten längre liksom.

Chanel Malmö Chanel Malmö

Efter en lång och najs frukost gick vi in till butiken. Hansa har fått ett rejält ansiktslyft. Så att säga och man börja ana dess forna glans från den gången det hette NK. Chanelbutiken var helt otroligt lyxig. Och har allt. Men det är tydligen konceptet. Oavsett om du är här eller där ska du hitta allt. Och allt godkänts av Paris. Till och med location för frukosten måste godkännas därifrån. Så ingenting går förlorat.

Chanel Malmö

Limited Edition grejer och jag ska nog slå till på rouget. Det var så nytt att det inte kommit in i butik på riktigt än. Så jag ska gå tillbaka i början av november.

Chanel Malmö

Julia var min husfotograf för dagen. Så najs med någon som bara säger var man ska stå och fattar grejen. Så presenterade dom deras nya dofter som verkar så sjukt lyxiga att det inte är klokt. Och pratade om mottot “Don’t be new, be you”. Låter vettigt.

Chanel Malmö Chanel Malmö

Sprillans nytt och så otroligt fint. Ville typ bada i allt.

Chanel Malmö

Tog med denna bild, kanske inte för den var snyggast i stan men för den verkligen visade stämningen på plats. Det var så härligt och alla där var så trevlig och glada. Vi gick tjoandes därifrån- ses snart igen– som om det var en vanlig kompisfika på Chanel. Då tycker jag verkligen man har lyckats med sitt event.

Chanel Malmö Chanel Malmö Chanel Malmö

Tydligen “bakar” Chanel alla sina produkter i en speciell ugn. Så det inte ska gå i sönder om (när) man tappar dom i golvet. Vilket jag nog ändå kan intyga. Aldrig har något av mitt Chanel gått i sönder nu när jag tänker efter.

Chanel Malmö

Fick en så otroligt generös goodiebag med mig hem. Så bortskämd nu. Inte klokt. Favoritläppstift, ett nagellack och deras nya doft. Shit pommesfritt.

Chanel Malmö

Jag har sovit tokdåligt de senaste par nätterna och var ganska vinglig. Så en suddig bild var passande. Men det hjälper verkligen när man har en rolig dag när kroppen är sliten. Vilket hela tiden är min motivation i allt detta. Frilanslivet, att våga och tro på möjligheterna. Att man hela tiden rör sig mot ett liv man vill gå upp till. Jag har kämpat så jäkla mycket med otillräcklighetskänslor, att känna att jag är kompetent nog, att jag är lika bra som någon annan (du med för den delen!) osv. Så ibland är jag typ chockad att jag samtidigt som jag haft så mycket ångest orkat röra mig framåt. Att året går mot sitt slut och är ingenting mot hur det var när det började. Tänka sig.

Chanel Malmö

Sen gick jag och Julia till Noir och åt en macka och pratade om våra framtida projekt. Kanske visar det sig att framtiden inte är så långt borta. Och även om jag lever med ganska mycket ångest (har alltid gjort och kommer nog alltid göra) så tycker jag ändå livet är så himla… kul. Två sidor som ibland krockar, helt klart. Känslolivet svänger, må ni tro. Men det är också en jäkla rejäl motor.

Allt som är jag.

0

Kommentera

Så sjukt trevlig dag det verkar ha varit! Blev galet sugen på att besöka Chanel pronto alltså 😍

Christin

Amen det var helt koko fin dag. Så glad att jag blev bjuden (lätt chockad). SPRING DIT! Dom öppnade för allmänheten idag också.Så lyxigt!!

wow vilken fin pressfrukost! och shit pommes du i din härliga outfit!!

Christin

JA!! Det var verkligen något utöver det vanliga!!’n och tack fina vicky <3

Blir så glad av att läsa det här inlägget! Riktigt känner hur nice eventet var och kanske lite för att en är förvånad när det brukar vara stelt och snobbigt när det är dyrt? Du är fabulouz!

Christin

Nastasja!! Blir alltid alltid så glad av dina kommenterar. Och ja! Stämningen var SÅ bra. PR byrån var strålande och personalen SÅ TREVLIGA – vilket är en trevlig överraskning från Chanel må jag säga. MEGAKRAM!

kan vara att du där och då levde prick mitt drömliv! <3

Christin

Det VAR ganska drömigt. Kram!

Viktoria

Så fina bilder och härligt inlägg. Blev sugen på att investera i lite nytt, gärna färgglatt smink snarast.
Tack också för igenkänning kring ett svängande känsloliv. Har också ångest & mkt otillräcklighetskänslor i perioder. Stundtals jäkligt jobbigt, så alltid skönt att veta att en inte är ensam. Kram!

Christin

Stundtals helt kvävande jobbigt – håller helt med. Och i det finns motivationen att dela med mig. För jag tycker själv det är lättare när jag känner mig mindre ensam. Vilket jag också gör när ni – du – skriver och delar med dig. Så tack lika mycket tillbaka <3

Lina Åberg

Så härligt att läsa. Så härligt att följa din resa 🙌🏻

Säger hej från soffan med Margit, hon fyller den med knäckesmulor 😀

Christin

Åh vad härligt att få öppna datorn och läsa din kommentar. Gjorde mig jätteglad. Stödet härifrån är helt och fullkomligt ovärderligt. Så tack för du tar dig tid att skriva. och! HEJ MARGIT <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.