2017-11-11

Budgettips a la ganniskor, blommig klänning och en clown.

Budgettips a la ganniskor, blommig klänning

Det är lördag och jag är förkyld för andra veckan i rad. Inte sängliggandes förkyld med tillräckligt för att knapra ipren dagarna i ända. Och blåsorna på min tunga är inte nådiga. Hela framsidan av tungan är täckt av små blåsor. Aj. Så vi kollar på något skojigare. Vad jag köpt på flygplatsen exempelvis.

Budgettips a la ganniskor, blommig klänning

Ett rouge från Chanels jul/vinter-kollektion. Som jag faktiskt fick hjälp med att hitta när jag var på pressfrukosten för Chanel i Malmö men då hade den inte hunnit komma in i butik än. Men jag gillade verkligen nyansen så jag passade på nu. Eller nyans och nyans. Det ser ju onekligen knallorange ut. Inget att ta miste på där. Men. Med lätta stråk på kinden blir det en fin äpple-kind nyans. Som om man varit ute hela dagen. Jag har annars kört babyrosa och jag vet inte allt i flera år. Oftast i kallare nyanser medan jag på senare tid kommit på att färger åt det blåa hållet inte riktigt är mina färger. Så det här är mitt i prick. För mig. Men ta verkligen ytterst lite på borsten, annars ser du ut som en clown. Tro mig.

Budgettips a la ganniskor, blommig klänning

Igår passade jag på att även inviga min nya klänning från &otherstories. Lite galen men härlig. Framför allt gillar jag modellen. Enkel och där med enkel att klä upp och ner. Bra att dra på sig när inget annat känns bekvämt och bra på fest. Bra klänning helt enkelt (minus &other stories helt sjuka storlekar). Har en annan i samma modell som jag skrivit om här och här. Som jag tydligen hade på mig när jag fikade på Lina för första gången. Åh. glädjen i att ha en blogg. Minnena.

Budgettips a la ganniskor, blommig klänning

Springer runt i mina lite galna skor från Ganni. Verkar tydligen vara höstens tema. Galenskap. Men jag älskar dom. Känner mig som typ en hipp person från 1800-talet. För ett par år sen hade jag aldrig vågat köpa eller ännu mindre använda dom. Fint hur modet växer. För tycker ändå mode kan symbolisera ett viss mod. För mig i alla fall. Att jag vågar ta ut svängarna. Jag hittar en viss kraft i det. Men hur som. Det är ju lite av en lyxsko. Så här kommer ett tips från Alice aka  Fru Fantastisk på Instagram. Som skickade en bild och skrev att hon blivit inspirerad av mina skor men lyckats hitta ett riktigt fint budget alternativ. Blir SÅ GLAD när ni inspireras och sen dessutom tar er tid att dela med er.

Budgettips a la ganniskor, blommig klänning

Så nu delar jag vidare. Från Zara! Ett par riktigt fina sammetsloafers (bilden är också från därifrån btw). Som hittat! På vinter blir det ju nästan per automatik mer svart – även för mig. Men jag tycker man kan göra mycket med detaljer och materialval. Som att välja sammet och en rosett över en vanlig slät sko. Jag blir nästan frestad att även lägga vantarna på dessa. Men vet inte riktigt om modet är så djärvt än.

0

Kommentera

hejhej! Ville bara säga att du inspirerar mig med dina klädval! Jag har hamnat i en lite tråkig rutt med kläderna, mest på grund av att jag inte har en arbetsplats att gå till om dagarna, men dina outfit-bilder uppmuntrar mig att vilja klä mig gladare och mer kreativt, även om det oftast bara är jag som ser!

Christin

Hej! Det är inte så bara må du tro! Det gör mig så extremt glad! För det är precis mitt syfte med inläggen. Inspirera någon, någonstans till mer färg. För sig själv. Och att få ett hej betyder så mycket!! Jag jobbar också mkt hemifrån så det är ofta ingen som ser mig heller (förutom den som tar bilden när jag inte tar den själv). Men det betyder ändå något tycker jag. Att klä sig för sig själv. KRAM!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.