2017-10-31

Bibimbap Malmö, ett ljushuvud, att vakna tjurig och annat en tisdag

Bibimbap Malmö

Jag vaknade tjurig idag. Som om PMS:en kom två dagar för sent. Efter mensen. Alltid är det något. Men kunde ändå hålla någon slags distans till det idag. Ibland lyckas jag säga till mig själv “det här är hormoner Christin och det går över” och tro på det. Man får räkna även dom små vinsterna. Hur som. Jobbade lite på förmiddagen och mötte jag upp Julia på Namu till lunch. Åt Bibimbap med oxe medan Julia åt med tofu. Båda var goda, hälsar vi. Lite av en lyxlunch men ändå värt. Har aldrig tänkt på att Namu har lunchöppet med det var proppfullt.

Bibimbap Malmö

Fint! Det är Jennie Waldens ställe. Hon som vann mästerkocken en gång i tiden. Enkel och fin inredning. Men kanske för att jag älskar Muuto stolarna.

Bibimbap Malmö

Pep inom Noir och tog en kaffe att ta med. Tycker verkligen dom har godast kaffe i stan. Många säger Solde men jag tycker deras kaffe är allt, allt för surt. Noir it is. Och grönkål som snittblomma. Why not.

Bibimbap Malmö

“kan du ta en bild på mig”

“ditt huvud bli alldeles ljust”

“det gör inget”

så stod vi och dividerade i ca en kvart

Bibimbap Malmö

Julia i egen hög person. Som fick hålla mina örter från akupunktören medan jag var ett ljushuvud. Där har jag också varit idag. Hos akupunktören. Det var skönt för humöret. Det är skönt att jag kan beskriva mitt mående med att jag säger att jag känner mig som om jag vore 5 cm hög och 10 meter bred och han säger “Mm, fattar“. Ibland behöver man bara någon som fattar utan några omskrivningar.

Bibimbap Malmö

Stack huvudet inom Miloii och skulle bara titta lite. Pigga upp mig själv. Men glömde att man aldrig ska gå in där om man inte ska köpa något. Så köpte en skjorta som var lite som en tavla. Sjukt fin. Ska visa!

Bibimbap Malmö

Hem igen. Jobbade några fler timmar och sen plötsligt hade det börjat skymma och jag hann i en sekund tänka att jag glömt Algot. Jäkla vintertid. Väcker ungen innan klockan ens slagit sex och går ner som en pannkaka innan man ens hunnit stänga datorn. Sen hämtade jag en något känslosvajjig unge. Han blir skitglad när man kommer men gråter hela vägen hem. Vill absolut inte sitta i vagnen men när man knäpper loss honom får han utbrott och ska definitivt sitta i vagnen. Vägrar gå upp till lägenheten utan kryper upp i vagnen igen och vägrar titta på mig. Mhmm. Så trevligt, visst.

Bibimbap Malmö

Väl hemma blev det trevligare. Algot fick kolla lite på paddan medan jag städade sovrummet, hängde upp min nya skjorta och funderade på mitt nya hårspänne som jag också köpte på Miloii. Tyckte det var fint. Ska bara komma ihåg att använda det.

0

Kommentera

Köpte ett likadant hårspänne, plus stjärnan och skalbaggen i plast. 🙂
Vi måste verkligen precis gått om varandra idag. Och PMS här med föresten… 🙂

Christin

Ja!!! Med typ en minut!! Men låter som bra köp 🙊😻 och extra kram från en hotmongryta till en annan 💞

alltså, det där med att komma ihåg att använda allt najs man köper… hur gör man? 😀

Christin

Haha, låter ju slarvigt minst sagt. Men menade mest att jag är inte så van att använda smycken. Men tycker det är SÅ fint! Så ska försöka få in det i min klädrutin helt enkelt ☺️😘

haha, garvade rakt ut åt din beskrivning av hur du mådde. jag kan inte säga att jag fattar just det, men jag fattar det sköna i känslan att kunna säga att en mår så och att mottagaren fattar det. guld värt! och tack för tipset om namu. längtar ihjäl mig efter bibimbap, nämligen! måste lura med någon dit.

Christin

JA SÅ HIMLA GOTT!!! Kram malin

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.