2018-01-10

Att handla hos sig själv, isblå och att vara en cool morsa

Det finns väl en hel del att säga om konsumtionshets osv, en diskussion man gärna drar sig för när ens stora intresse och ett sätt att få lov att vara kreativ är – kläder. Ousch. Men det finns också något att säga om att vara kreativ i sin befintliga garderob! Så det testar jag nu. Handlar hos mig själv, utmanar och försöker tänka nytt.

Lite symboliskt också mitt i det hela när man fortsätter försöka sätta en fot framför den andra. Vad händer om jag gör såhär istället?

Men med det sagt så ä-l-s-k-a-r jag min blåa tröja. Inte minst att för att den är lite kortare där fram. Och perfekt isblå. Går att ha till allt. Faktiskt.

Lite vardagsrealism i bildtagningen. Allt för ofta ser det ut såhär utanför bild.

Och såhär blev det en dag när det inte var allt för kallt så jag kunde ha mina fladdriga höstbyxor. Inget revolutionernade eller något som hamnar på nästa catwalk. Men skönt, nytt-ish och jag kände mig som en cool morsa på stan. Typ så!

Ikväll tänkte jag visa lite från nyår förresten. Läste någonstans att det var too-late-mate i bloggvärlden, att det skeppet hade seglat. Men FYI nyår är knappt två veckor sen. Så snabbt behöver vi väl inte röra oss framåt? Även om jag för en gång skull älskar känslan av nystart så tänker jag att en viktig del i det är att man faktiskt stannar för att smell the roses också. Fram kommer man ändå. På något sätt. Någongång.

0

Kommentera

älskar dina klädkombinationer! har tänkt så mycket på att färg och form måsta bli mitt 2018, även att jag nu bara har svart, grått och vitt i garderoben efter 2017. och längtar så mycket till kjolväder!!

Christin

åh hoppas jag kan inspirera dig att våga. Livet blir helt klart roligare!!! Längtar också!!!

Mamsen

Fin slutkläm! (Och fin outfit)

Christin

tack mamsen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.