2018-01-30

3 good stuff

Kul att se så h-i-m-l-a mycket färg på modeveckan i Stockholm. Alla ögons på färgstarka Skandinavien, vi är mer än vara vita möbler och avskalade ytor. Det är helt bananas just nu, undra om modet som är nu kommer vara lika ikonsikt och klia-oss-i-huvudet- i -förundran som 80-talets?

Den mest re-pinnande it-kvinnan just nu? Danska Jeanette som är moderedaktör för Costume (min favorittidning, tips!). Älskar i alla fall hennes färgkombinationer, hon öser på. Generellt älskar jag de flesta S/S kollektioner som är ute nu. Danskarna levererar starkt (som alltid), även om jag blev rätt besviken när den här bilden kom upp i mitt flöde. Tack & lov verkar jag inte vara den enda som reagerade. Helt oacceptabelt och så sjukt tröttsamt, tycker jag.

Önskar mig ett på pricken ett sådant här skåp till sommarhuset. Gammalt, klassiskt, användbart. Naturmaterial och färg i en perfekt lekfull och härlig kombination. Så som jag vill att huset ska va.

Och det här duschdraperiet skulle ju pigga upp vilken morgon som helst. Ruggit nära på att klicka hem det. Men just nu står vi och dividerar om vi ska renovera lägenheten så den passar våra behov idag eller om det är lika bra att flytta (än att lägga massa pengar på lägenheten man kanske inte får tillbaka vid en eventuell försäljning i framtiden)? Så många beslut man ska ta hela tiden i detta skådespeleri som är vuxenlivet. Så rädd att göra något osmart. Men det ironiska är att det enda osmarta är egentligen att lyssna för mycket på ens farhågor än på magkänslan.

0

Kommentera

men wow, duschdraperiet!! så himla fint. älskar att det är så mycket färg nu.

Christin

JAG MED!! Det abolsut bästa atm!!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.