2017-12-27

3 good stuff

Vi sträckkollar säsong 2 av The Crown just nu som handlar om Englands drottning. Älskar att ha igång en serie tillsammans med Anton och kan verkligen rekommendera The Crown. Så många historiska händelser jag inte hade koll på får erkännas. Men SÅ länge hon levt och så mycket hon varit med om alltså. Nästan bisarrt. Jag sitter i timmar och googlar efter varje avsnitt “var det där verkligen sant”. Snart har dessutom Bron säsong 4 premiär och säsong två av Divorce. Så man har något att göra i januari.

 

Denna klockrena baddräkt från Mara Hoffman är jag väldigt sugen på att klicka hem nu när den är på rea (fast ändå a peu dyr såklart). Tänkte egentligen tipsa om en prick likadan som jag hittade på &otherstories. Så lik att min första tanke var att det VAR en Hoffmans design. Antagligen var det lite för close to home för nu är den borta från &otherstories hemsida. Men här är något liknande.

Och så scrollar jag internet för att hitta något glittrigt och bekvämt till nyår. Den här hade ju varit perfekt – året runt. Hur som. Vi ska i alla fall  vara i huset på nyår. 8 vuxna och 5 barn. Herrejävlar.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.