2017-11-28

3 good stuff

Källa: här

I ett annat livet ser jag ut såhär denna vintern. Helst i New York. Men nu valde jag en annan väg. Barn, gift och Malmö. Men drömmer ändå. Som om i mitt DNA. Ibland ställer det till det när jag vill för mycket samtidigt men allra oftast har jag mycket att tacka mitt drömmeri för. På en enklare not så hade jag köpt vinterjackan om jag hittat den oavsett liv. Tycker vinterjackor är svåra och ofta trista. Men! Hittade en fin från HM förra veckan jag strax ska visa. Det är en skånsk-vinter á la vinterjacka förvisso. Men ändå.

 

Källa: här

Ser alltid till att denna ligger nära till hands i telefonen. Så användbar och räddar alla situationer ever. Gör en dålig dag bra. Ett bråk mindre bråkigt. Brukar gå in på toaletten när jag och Anton trött- hunger-bråkar och skicka denna till honom. Tips!

 

Källa: här

Och denna! Färgerna! Om någon skulle be mig beskriva mig själv i färger skulle jag mycket möjligt kunna välja dessa. Som en läskande lemonad i strålande solsken en tidig majdag. Underbar. Tänk så glad man blivit varje gång man betalade toapapper. Hade köpt den direkt om prislappen inte var en aning orimlig.

 

0

Kommentera

“Brukar gå in på toaletten när jag och Anton trött- hunger-bråkar och skicka denna till honom. Tips!” hhahahaha ÄLSKAR detta! ska definitivt göra detta nästa gång jag och johan är två surmunnar.

Christin

Funkar varenda gång!! Små saker i livet alltså som gör det UNDEBRART!

Tips! Monki har finfina kortfodral!

Christin

Ah!!! Tack!!! Ska kolla på direkten!! ÄLSKAR tips tillbaka btw

Vad sägs om tex:

https://www.monki.com/en_sek/accessories/bags-wallets-and-belts/product.coin-purse-wallet-pink-glitter.0525153006.html

eller

https://www.monki.com/en_sek/accessories/bags-wallets-and-belts/product.card-case-blush-bae-blush.0559373005.html

Har köpt deras kortfodral både som spontanpresennt till sambon (vitt med svarta miniprickar) och som del i en 33-årspresent (guldskimrande!). Hittills bara uppskattade presenter! Och priset liksom! 60 spänn!

Mvh ej sponsrad, bara väldigt förtjust i Monki (seriöst liksom 😻👉🏼https://www.monki.com/en_sek/clothing/socks-and-tights/product.printed-socks-meow.0541148001.html)

Christin

Ibland känns det som att jag är blind när jag är inne på Monki. Kan liksom inte reda ut det där inne av någon anledning men så får jag så länkar med finfina grejer och fattar inte hur jag kan va så blind!!! Så tack!!! Dom är ju 👌🏻

Tänkte fö lite på dig när jag såg denna https://cubus.com/sv/p/overdelar/addison-t-shirt-med-tryck/7211741_F315 och den dumma påhittade regeln att rosa och rött inte får matchas (trams!)

Christin

MEGTRAMS!!!! Men blir alltid så glad för såna här “tänkte på dig”- hej. Sjukt fin. Cubus, glömmer liksom alltid att den butiken finns? Kram!

Ah, bajskorv- detta avväpnande ord! 🙂 Och även tvååringens favoritord här hemma just nu:
“Vad vill du ha till middag?
Bajskorv”
“Vad har ni gjort på föris idag?
Bajskorv”
“Vad vill du se på tv?
Bajskorv”
“Sov gott älskling!
Sov gott Bajskorv…”

Kanske ska prova den på jobbet nån dag som svar på nån svår fråga. Ordet verkar ju uppenbarligen vara svaret på allt…?! 🙂

Christin

Hahaha tack underbara du för att du fick mig att skratta idag!! Man kanske skulle testa (speciellt dagar som idag) att bara svarar just “bajskorv” till allt. Ta udden av allt dödligt allvar man upplever som vuxen. KRAM!!

Maria

https://shop.mango.com/se/dam/rockar-rockar/kontrasterande-palskappa_13035681.html?c=85&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Shopping%20-%20SE&gclid=EAIaIQobChMI3oTy5eLl1wIVDC0ZCh1glQOKEAQYBCABEgJLefD_BwE

Ok, blev en sjuuuukt lång länk😂men hoppas den funkar för dig att klicka på! Här finns nämligen en päls på Mango, som inte är lika drömmig som den du har habegär efter, men dock lite lik ändå! ☺️👌🏼 Finns i två färger!
Tjing! 🙋🏽

Christin

Amen!!!!!! Vilken stjärna du är! TACK!!!! Ska genast springa och kolla på den. Den är ju ändå nästan mitt i prick alltså!

Maria

Åååh ja vad skoj!! 😃👏🏼💞
Do it girl! 👊🏼✨ Den e superfin!

Maria

Guess what..? ☺️ Jag fann din drömjacka.. 💓🙈 Fick upp den som inspoförslag i mitt flöde precis!!
Det är underbara danska Saks Potts som gör den. Just nu är den på rea men kostar ändå som en nätt lyxvåning i Monaco!! 😂
Ok kanske inte riktigt men som en mindre skruttig båt då..haha..
Tycker du fan du förtjänar en extravagant julklapp, visst?! 😘

https://sakspotts.com/collections/classic-collection

Ha en fab helg! 🎉🍾✨🍒🐒

Christin

Amen lägg av???!!!!!! Älskar detta!!!! Gör bloggeriet SÅ HIMLA KUL!!! Och den där jackan alltså, kanske vara en livstid ändå??!!!!! Blev hur som helst då glad för detta! Tack för du tänkte på mig <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.