Interior

Just Wanna Know Siglinchen some more

Med en fot i Berlin och den andra i Sverige

Säg hej till Nicki! På Instagram gör hon succé som @siglichen med ljuvliga färgkombinationer i hennes sekelskiftesdröm i Berlin. Onekligen en frisk fläkt i våra instagramflöden. Dessutom sprider hon sin passion kring inredning och färg ända till ett hus i Sverige. Vi blir minst sagt nyfikna hur man hamnar med ena foten i Berlin och den andra i Sverige.

Läs mer

Just Wanna have some extra closetspace

Måla fram mer förvaring

Ganska ofta kommer man rätt långt genom att tänka utanför boxen. Eller som i detta fall - måla en. Har du lite förvaring eller bara en tråkig vit vägg du inte vet vad du ska göra med? I detta fall hade Christin båda! Läs hennes populära inlägg om hur hon skapade förvaring direkt på väggen.

Läs mer

Just wanna have a fun kitchen

Snygga och praktiska saker till köket

Köket måste vara praktiskt, så är det bara. Men det måste inte vara fult. Christins devis "piffa stöket" passa sällan så bra som i köket. Här delar hon med sig av olika tips och trix för ett tjusigt kök och så hennes bästa webshops för att råda bot på det hela.

Läs mer

Just Wanna have a nice kitchen

En guide till en effektiv minirenovering

Man kommer långt med lite färg! Det kan vara minst sagt kostsamt att renovera köket men det behöver inte alltid speciellt mycket för att fräscha upp sitt kök. Här är Anna Marías tips till ett nyare kök.

Läs mer

Just Wanna Read More about interior